۱۶۲۶۰۰۲
۱۲۳
۱۲۳
پ

مارکو روبیو: قصد کناره‌گیری ندارم

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد که ادامه همکاری با ترامپ تا پایان دوره ریاست‌جمهوری او بخشی از برنامه‌اش است و افزود نمی‌داند گمانه‌زنی‌ها درباره کناره‌گیری‌اش از کجا مطرح شده است.

جماران: مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد که ادامه همکاری با ترامپ تا پایان دوره ریاست‌جمهوری او بخشی از برنامه‌اش است و افزود نمی‌داند گمانه‌زنی‌ها درباره کناره‌گیری‌اش از کجا مطرح شده است.

مارکو+روبیو+2

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش‌ها درباره احتمال کناره‌گیری‌اش از دولت دونالد ترامپ را رد کرد و گفت قصد ندارد سمت خود را ترک کند.

 روبیو تأکید کرد که ادامه همکاری با ترامپ تا پایان دوره ریاست‌جمهوری او بخشی از برنامه‌اش است و افزود نمی‌داند گمانه‌زنی‌ها درباره کناره‌گیری‌اش از کجا مطرح شده است.

  این اظهارات در پی انتشار گزارش‌هایی مطرح شد که از احتمال کناره‌گیری روبیو پس از شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای و بررسی گزینه‌های آینده سیاسی او خبر می‌دادند. بلومبرگ نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که روبیو و مشاورانش درباره آینده حضور او در دولت گفت‌وگو کرده‌اند؛ با این حال، وزارت خارجه آمریکا این گزارش‌ها را رد کرده بود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج