۱۴۹۸۰۰۷
۷ نظر
۲۱۵۶
۷ نظر
۲۱۵۶
پ

شجاعی: همه مدیران استقلال به عربستان رفته‌اند غیر از من!

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد هنوز هیچ استعفایی نداده است.

خبرورزشی: فریده شجاعی همسر مرحوم منصور پورحیدری که هم اکنون عضو هیات مدیره باشگاه استقلال محسوب می‌شود، جزو معدود مدیران ارشد این باشگاه است که فعلاً در ایران باقی مانده و بقیه عازم عربستان شده‌اند.

0

ظاهرا از میان مدیران ارشد استقلال فقط شما ایران هستید

بله. با توجه به اهمیت و حساسیت مسابقه، تمام اعضای هیات مدیره همراه با تیم راهی عربستان شده‌اند تا در این مسابقه مهم کنار بچه‌ها حضور داشته باشند اما من در ایران مانده‌ام تا هم به کارهای فدراسیون برسم و هم به امور مرتبط با استقلال. البته دلم در عربستان است و می‌خواهم بچه‌های استقلال در این روزهای عزیز و در آستانه سال نو اوقات خوشی را برای هواداران رقم بزنند.

بازی را چطور ارزیابی می‌کنید؟

تعارف که نداریم. واقعیت امر این است که کار واقعاً دشوار خواهد بود مخصوصاً اینکه حالا النصر کریستیانو رونالدو را هم دارد ولی امیدوارم بچه‌ها بتوانند حریف را در ریاض حذف کنند و داخل خاک عربستان جشن صعود برپا کنیم. به نظرم بازیکنان استقلال توانایی انجام چنین کار دشواری را دارند.

در دورانی که مرحوم پورحیدری سرمربی یا مدیر فنی استقلال بود، کاملاً به خاطر داریم که شما از شدت استرس، اغلب اوقات بازی‌های استقلال را تماشا نمی‌کردید و به داخل اتاق یا امامزاده‌ها پناه می‌بردید. هنوز هم همان استرس را دارید؟

زمان منصور واقعاً استرس عجیبی می‌گرفتم و همانطور که شما گفتید، اصلاً نمی‌توانستم مسابقات را از تلویزیون تماشا کنم. بحث دربی‌ها که اصلاً استرسم را چند برابر هم می‌کرد و می‌رفتم داخل اتاق یا به امامزاده صالح(ع) می‌رفتم و یک گوشه برای خودم دعا می‌کردم ولی بعد از منصور یک مقدار استرس برایم کمتر شد و می‌توانستم بازی‌ها را تماشا کنم. حالا انگار دوباره دارم به همان دوران قبلی برمی‌گردم و به خاطر اینکه علاوه بر بحث هواداری، در باشگاه سمت نیز دارم، تک تک لحظات بازی‌های استقلال چه در رقابت‌های داخلی و چه در عرصه بین المللی برایم فوق العاده استرس آور است.

و به عنوان سوال آخر، این روزها شایعاتی مبنی بر کناره‌گیری شما از هیات مدیره باشگاه استقلال یا نایب رییسی فدراسیون فوتبال مطرح شده و می‌گویند باید یکی از این دو پست را حفظ کنید. داستان به کجا می‌رسد؟

دوباره می‌گویم اساسنامه فدراسیون را به دقت و بارها مطالعه کرده‌ام و پیگیری‌های حقوقی خودم نیز نشان داد هیچ تعارض منافعی در این رابطه وجود ندارد. شما بروید و پیگیری کنید که من چقدر در تلاش هستم تا پرسپولیس هم مانند استقلال در عرصه فوتبال بانوان قوی شود. اصلاً بحث رنگ‌ها مطرح نیست چون هر چقدر به فوتبال زنان کمک کنیم، در نهایت باعث پیشرفت این رشته خواهد شد. همانطور که گفتم، هیچ تعارض منافعی نمی‌بینم و می‌توانم بگویم که فعلاً هم در استقلال هستم و هم در فدراسیون.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پرسپولیسی اصلاح طلب

    خدا منصور خان را بیامرزه و به خانم شجاعی سلامتی بده

  • اقولی

    باند بازی باند بازی

  • m 5847

    مال مفت ودل بی رحم

  • m 5847

    شما هم میرفتی
    سنگ مفت وگنجشک هم مفت

  • امیر

    خانم‌ شجاعی بزرگوار با احترام به روح منصورخان عزیز و به شما ....لطفا کمتر مصاحبه کنید .‌

  • حافظ جهانگیری

    باسلام ادب خب خانم شما هم میرفتی حالا این منت را به سرچه کسی می‌گذارید یا شاید انتظار دارید جایزه صلح نوبل را بخاطر اینکه به عربستان نرفته اید بشما اهدا کنن باور کنید ازشما انتظار چنین رفتاری بعید است خانم دختر شجاع

  • اردلان

    لطفا شما هم سکوت کن بسه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج