فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۱۰۳۲۶
۲ نظر
۲۴۶۶
۲ نظر
۲۴۶۶
پ

کار قشنگ طارمی و علیپور؛ دم همه شما گرم!

خیلی از باشگاه‌ها در پوسترهایی که برای هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر آماده کرده بودند، به تراژدی فاجعه بندرعباس پرداختند و برخی بازیکنان هم با مچ‌بند سیاه و نمادهای سوگواری به میدان رفتند.

همشهری‌آنلاین: فاجعه رخ‌داده در بندرعباس قلب همه ایرانیان را خراشید و اندوه و ماتم بزرگی را بر کشور چیره کرد. بسیاری از مردم به هر شکلی که توانستند همدردی، همدلی و همراهی خودشان را با هموطنان داغدیده بندر نشان دادند و جامعه فوتبال هم جدا از این داستان نبود. 

0

خیلی از باشگاه‌ها در پوسترهایی که برای هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر آماده کرده بودند، به این تراژدی پرداختند و برخی بازیکنان هم با مچ‌بند سیاه و نمادهای سوگواری به میدان رفتند؛ مثل مهدی طارمی که در بازی اینتر و بارسلونا مچ‌بند سیاه داشت یا علی علیپور که در دیدار پرسپولیس مقابل مس‌رفسنجان چنین کرده بود. خیلی اوقات از زشتی‌های فوتبال ایران می‌نویسیم و منصفانه نیست اگر این زیبایی‌ها را نادیده بگیریم. دمتان گرم، غم وطن کم.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شهرام شریفی

    انشاالله که همیشه غم از این کشور رخت بربندد

  • javad.t

    حرکت طارمی و علیپور را با رقص بیرانوند مقایسه کنید 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج