۱۵۲۵۸۲۳
۲۲۹۲
۲۲۹۲
پ

الهلال برای جام جهانی باشگاه‌ها یک یاغی جذب کرد!

مهاجم سابق تیم النصر با انتقالی قرضی به الهلال پیوست.

برنا: عبدالرزاق حمدالله، مهاجم مراکشی و سابق النصر با عقد قراردادی قرضی و تا پایان رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها به الهلال پیوست.

13054914_348

باشگاه الهلال با بهره‌گیری از فرصت نقل‌وانتقالات ویژه فیفا برای جام جهانی باشگاه‌ها، حمدالله را به‌صورت قرضی به خدمت گرفت تا جایگزین الکساندر میتروویچ، مهاجم صرب مصدوم این تیم در ترکیب شود. این انتقال با موافقت باشگاه الشباب انجام شد و مهاجم مراکشی تا پایان حضور الهلال در این رقابت‌ها در جمع آبی‌پوشان خواهد بود.

الهلال که با هدایت سیمونه اینزاگی، سرمربی ایتالیایی‌اش، در مرحله یک‌چهارم نهایی حضور دارد، قرار است روز جمعه به مصاف تیم فلومیننزه برزیل برود. این رقابت‌ها تا ۱۳ ژوئیه ادامه دارد و باشگاه‌ها مجاز به استفاده از نقل‌وانتقالات اضطراری در طول مسابقات هستند.
 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج