۱۵۲۸۵۱۶
۲ نظر
۶۳۹۷
۲ نظر
۶۳۹۷
پ

دو ایرانی فاتحان اصلی جام باشگاه‌های جهان!

نگاه میلیون‌ها نفر از سراسر جهان به سوت علیرضا فغانی دوخته شد تا شاهد جشن قهرمانی چلسی باشند.

ورزش سه: وقتی جام جهانی باشگاه‌ها به نقطه اوج خودش رسید، دو چهره ایرانی در متن اتفاقی ایستاده بودند که نگاه میلیون‌ها نفر را به خود جلب کرده بود؛ یکی در هیئت مالک چلسی و دیگری در قامت داور فینال. بهداد اقبالی و علیرضا فغانی، دو ایرانی که هر کدام به شیوه‌ای متفاوت فاتح شب بزرگ نیویورک شدند.

photo_2025-07-14_01-18-12

فینال جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ که برای نخستین بار با فرمت ۳۲ تیمی برگزار شد، نه فقط به خاطر شکست غافلگیرکننده پاری‌سن‌ژرمن با سه گل از چلسی، بلکه به دلیل حضور موثر و درخشان دو ایرانی در مهم‌ترین نقاط این میدان در حافظه فوتبال جهان و البته بسیاری از ایرانی‌ها ماندگار شد.

از یک سو، بهداد اقبالی، میلیاردر ایرانی‌، مالک بخش عمده سهام چلسی و مدیرعامل شرکت کلیرلیک کپیتال، با لبخند رضایت در جایگاه ویژه ورزشگاه نیویورک نشسته بود و از تماشای هنرنمایی تیمی که بیش از دو میلیارد پوند برای تملکش هزینه کرده بودند، لذت می‌برد. اقبالی که در سال‌های اخیر به یکی از چهره‌های کلیدی سرمایه‌گذاری ورزشی در غرب تبدیل شده، حالا با تکیه بر قدرت مالی، مدیریت مدرن و چشمی تیزبین در انتخاب مدیران و مربیان، نام خودش را در کنار فاتحان بزرگ فوتبال نوشته است. او تنها یک سرمایه‌گذار نیست؛ اقبالی، رویاپردازی است که فوتبال را نه فقط به چشم بیزنس، که به عنوان یک پلتفرم جهانی برای خلق معنا و افتخار می‌بیند.

photo_2025-07-14_01-18-12 (2)

نکته جالب اینکه، این اولین افتخار بزرگ چلسی در دوره جدید با تیم اقبالی است؛ در روزی که بیشتر هواداران ورزشگاه در ایالات متحده، آبی‌پوش‌ها را تشویق می‌کردند، چلسی قهرمان این فصل چمپیونز لیگ را درهم کوبید.

و اما در نقطه‌ای دیگر از زمین، درست در قلب میدان و بین ۲۲ بازیکن مطرح جهان، علیرضا فغانی ایستاده بود؛ آرام، مقتدر و با همان لبخند و البته جدیت همیشگی. داوری که حالا در دهه پنجم زندگی‌اش، تجربه قضاوت در فینال جام جهانی باشگاه‌ها را هم به کارنامه‌اش اضافه کرد. او در این مسابقه مهم، نه تنها هیچ اشتباه تأثیرگذاری نداشت، بلکه با یک تصمیم هوشمندانه در دقیقه ۸۵ که منجر به اخراج ژوائو نوس پاریسی به خاطر کشیدن موی کوکوریا شد، نشان داد چرا همچنان یکی از قابل‌اعتمادترین داوران جهان است. داوری که نه فشار فینال را حس می‌کند، نه از نام بزرگ ستاره‌ها می‌ترسد.

photo_2025-07-14_01-18-12 (3)

فینال امشب، صحنه‌ای بود برای درخشش دو ایرانی؛ یکی در گوشه‌ای از دنیای سرمایه و دیگری وسط مستطیل سبز. هر دو با تکیه بر شایستگی و تلاش، نه تنها به بالاترین سطح ممکن رسیدند، بلکه نام ایران را در معتبرترین رقابت باشگاهی دنیا طنین‌انداز کردند.

بهداد اقبالی با مدیریت باشگاهی چون چلسی و علیرضا فغانی با سوتی که به درستی صدا می‌داد نشان دادند که ایرانی‌ها بازی‌گردانان قابلی‌ هستند. کنایه‌آمیز اینکه دانلد ترامپ رییس جمهوری آمریکا نیز در ورزشگاه مت لایف حضور داشت و بازی را از نزدیک می‌دید.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سعید

    درد اوره، هرچی آدم حسابیه از ایران رفته،ب جاش اتباع اومده هیچی بارشون نیست ،تازه طلبکار هم شدن ،خدایا خودت بساز🙏🙏

  • ناشناس

    اینا سرمایه ایران هستن که رفتن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج