۱۵۳۵۶۲۳
۴ نظر
۵۰۰۹
۴ نظر
۵۰۰۹
پ

عملیات دویست میلیاردی پرسپولیس برای دو ستاره!

این یک تلاش از پیش شکست خورده خواهد بود اما پرسپولیس برای جذب دو ستاره اقدام می‌کند.

ورزش سه: باشگاه پرسپولیس این روزها فشار شدیدی را از سوی افکار عمومی متوجه خود می‌بیند و در حالی که با خرید شش هفت بازیکن، شروع پرامیدی را در نقل و انتقالات رقم زده بود، حالا به زعم هواداران منتقدش، از رقیب سنتی عقب افتاده است. این موضوع حتی باعث شد تا  امروز محل باشگاه پرسپولیس با تجمع هواداران همراه شود.

هواداران پرسپولیس اعتقاد دارند برخلاف باشگاه رقیب که با پرداخت رقم رضایننامه می‌تواند بازیکنان لژیونر یا خارجی را به خدمت بگیرد، درویش تمام منابع باشگاه با صرف جذب بازیکنان سطح پایینتر می‌کند و برای خرید بازیکن خارجی هم چشم به بازار بازیکنان آزاد بسته است.

با این حال نکته جالب این  است که فشار هواداران اثر خود را روی باشگاه گذاشته و مدیران پرسپولیس در روزهای گذشته  یک اقدام نقل و انتقالاتی جاه طلبانه را انجام داده‌اند. بنا بر اطلاع خبرنگار ما، باشگاه پرسپولیس برای جذب احمد نوراللهی و  شهریار مغانلو به باشگاه کلباء نامه زده است.  

0

نکته جالب این است که باشگاه پرسپولیس پس از پایان قرارداد نوراللهی با الوحده نتوانست او را به عنوان بازیکن آزاد جذب کند و حالا در پروژه دشوارتر به استقبال جذب او رفته است.   قرمزها همچنین برای استخدام مغانلو هم چند بار با کلباء مذاکره کردند اما به نتیجه نرسیدند.  

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس ۲.۵ میلیون دلار برای رضایتنامه آنها کنار گذاشته اما پیشاپیش مشخص است که این دو انتقال رخ نخواهد داد و این یک پروژه شکست خورده از سوی باشکاه پرسپولیس خواهد شد.  

1

نکته دیگر اینکه پرسپولیس حتی امکان توافق شخصی با نوراللهی و مغانلو را هم نداشته و آنها تمایلی به حضور در ایران از خود نشان نداده اند تا عملا هیچ راهی برای جوش خوردن این  معامله وجود نداشته باشد.  

این در حالی است که پرسپولیس برای تکمیل نقل و انتقالات خود نیاز مبرمی به تقویت در بخش تهاجمی و تدافعی داشته اما باشگاه از انجام انتقال فعلا ناکام بوده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    باز هم طرفداران درویش دست بکار شدن با اعلام اخبار فیک

  • طوفان سرخ اسیا

    این مغانلو اصلا به درد نمیخوره در حد یک بازیکن معمولی هم نیست چه برسه به ستاره فقط نورالهی و مهاجم از سطح اول اروپا مغانلو به درد ما نمیخوره

  • اکبر

    فقط اینو میدونم که مدیران بانک شهر و سایر بانکها فقط به این علت پرسپولیس رو خریدن تا بتونن با پولشویی جیب خودشون رو پر کنن

  • علی

    درویش حیاکن پرسپولیس رو هاکن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج