۱۵۶۰۴۳۲
۴۸۰
۴۸۰
پ

انتصاب جدید در پرسپولیس؛ مدیر سابق بازمی‌گردد؟

پیمان حدادی قصد دارد بخش عمده‌ای از کارهای اجرایی باشگاه پرسپولیس را به حسین خبیری واگذار کند.

خبرورزشی: پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس قصد دارد حسین خبیری را به جمع مدیران این باشگاه بازگرداند. حدادی در نظر دارد از خبیری به عنوان معاون اجرایی باشگاه استفاده کند؛ هرچند این موضوع هنوز نیازمند تأیید هیئت‌مدیره است. خبیری سابقه فعالیت در هیئت‌مدیره و معاونت اجرایی پرسپولیس را در کارنامه دارد و پیش از این نیز مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان بوده است.

410447

هدف حدادی از این انتخاب، ساماندهی امور اجرایی و رفع عقب‌ماندگی‌های مدیریتی عنوان شده و او قصد دارد با واگذاری بخش عمده‌ای از کارهای اجرایی به خبیری، تعامل و هماهنگی بیشتری در ساختار مدیریتی باشگاه ایجاد کند. مدیرعامل پرسپولیس تصمیم دارد در هفته پیش رو جلسه‌ای را با خبیری برگزار کند تا با تأیید هیئت مدیره بتواند او را هرچه زودتر وارد جمع مدیران باشگاه کند.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج