۱۶۱۷۷۷۰
۲۴۹۳
۲۴۹۳
پ

ترفندی که بیرانوند را از سربازی نجات داد

مجوز فعالیت ورزشی دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور تبریز تا ۱۹ مهرماه تمدید شد.

 فارس: در روزهای اخیر موضوع سربازی علیرضا بیرانوند یکی از مسائل پربحث محافل فوتبالی و ورزشی بود و در نهایت امروز مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز اعلام کرد تا یک ماه بیرانوند مجوز بازی دارد و پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد علیرضا بیرانوند تا ۱۹ مهرماه مجوز فعالیت ورزشی‌اش تمدید شده و او می‌تواند تا این تاریخ بدون هیچ مشکلی برای تراکتور بازی کند.

dfb3b0e7d5614e1d945f5d07e850ee9d

بعدازاین تاریخ نیز بیرانوند دفترچه اعزام به خدمت خود را پر خواهد کرد که گفته می‌شود تا اول آذرماه یا حتی اول دی‌ماه اعزام به خدمت او طبق قانون به تأخیر می‌افتد و در واقع تا نیم‌فصل بیرانوند می‌تواند به‌صورت کاملاً قانونی و بدون هیچ مشکلی برای تراکتور تبریز بازی کند.

۱۷ دی‌ماه نیز جام ملت‌ها آغاز می‌شود که بیرانوند قطعاً همراه تیم ملی در جام ملت‌ها حضور خواهد داشت.

 

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج