۱۶۲۵۴۲۹
۳۳۱
۳۳۱
پ

نامه جنجالی استقلال به خطیر لو رفت!

علی خطیر، امروز در اظهاراتی درباره پرونده قهرمانی استقلال مدعی شد که موضوع اهدای جام به آبی‌پوشان هیچ‌گاه در هیئت‌رئیسه فدراسیون مطرح نشده است؛ ادعایی که حالا با یک سند اختصاصی از سوی ایران ورزشی در معرض سؤال قرار گرفته است.

ایران ورزشی: علی خطیر، امروز در اظهاراتی درباره پرونده قهرمانی استقلال مدعی شد که موضوع اهدای جام به آبی‌پوشان هیچ‌گاه در هیئت‌رئیسه فدراسیون مطرح نشده است؛ ادعایی که حالا با یک سند اختصاصی از سوی ایران ورزشی در معرض سؤال قرار گرفته است.

4549850

ایران ورزشی به نامه رسمی باشگاه استقلال دست پیدا کرده که نشان می‌دهد آبی‌پوشان در تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۵، درخواست خود برای بررسی موضوع اهدای جام قهرمانی لیگ برتر را مستقیماً خطاب به علی خطیر، عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال، ارسال کرده‌اند.

در این نامه با امضای علی تاجرنیا، به‌صراحت از خطیر خواسته شده است موضوع اهدای جام قهرمانی در دستور جلسه هیئت‌رئیسه قرار بگیرد و درباره آن تصمیم‌گیری شود.

به این ترتیب، سندی که ایران ورزشی به آن دست پیدا کرده، نشان می‌دهد استقلال دست‌کم از تاریخ ۲۷ تیرماه، مطالبه رسمی خود را برای بررسی موضوع در هیئت‌رئیسه مطرح کرده بود؛ موضوعی که با اظهارات امروز خطیر درباره مطرح نشدن پرونده در این جلسه، تضاد قابل توجه ای دارد.

photo_2026-11-03_12-45-24

 

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥سه شنبه 8/13 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج