۱۶۲۵۸۸۶
۱۴
۱۴
پ

واکنش نایب رئیس فدراسیون به اهدای جام به استقلال

نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال درباره برنامه‌های تیم ملی پس از تعویق جام ملت‌های آسیا توضیح داد.

ورزش سه: مهدی محمدنبی در حاشیه مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد حسن حبیبی، ابتدا با تمجید از ویژگی‌های اخلاقی و فنی این پیشکسوت فوتبال ایران، به خانواده او و جامعه ورزش تسلیت گفت. او در ادامه درباره برنامه‌های تیم ملی و جوان‌گرایی در ترکیب این تیم پس از تعویق جام ملت‌ها صحبت کرد و از برگزاری جلسه‌ای با حضور امیر قلعه‌نویی، مهدی تاج و دیگر مسئولان فدراسیون در همین خصوص خبر داد.

نبی در ابتدا درباره مرحوم حسن حبیبی گفت: آقای حبیبی هم به لحاظ اخلاقی و هم به لحاظ فنی فرد بی‌نظیری بودند. خانواده‌شان در این سال‌هایی که ایشان در بستر بودند، خیلی زحمت استاد ما را کشیدند و به خانواده ایشان، خانواده بزرگ پاس و ورزشی‌هایی که همیشه با ایشان بودند و هستند، تسلیت می‌گویم. امروز هم حضور این جمعیت به جهت تسلی خاطر به خانواده ایشان و جامعه ورزش بود و یادشان همیشه در خاطره ما بوده و هست.

0

او درباره برنامه تیم ملی پس از جام ملت‌ها توضیح داد: جام عقب افتاد اما فوتبال که تعطیل نشده است. ما فیفادی‌ها را می‌رویم و بازی‌های تدارکاتی‌مان را انجام می‌دهیم. در کنارش هم فضایی برای آقای قلعه‌نویی ایجاد شده تا بازیکنان جوان‌تر و بازیکنانی که به عنوان پدیده و نابغه می‌توانند در تیم ملی حضور داشته باشند، محک بزند.

نبی در پاسخ به اینکه آیا جوانگرانی در تیم ملی اتفاق خواهد افتاد، گفت: بله، دیروز جلسه‌ای داشتیم که آقای قلعه‌نویی و آقای تاج و همکاران دیگر تشریف داشتند. این استراتژی در آقای قلعه‌نویی هست که این اتفاق خوب بیفتد.

او در پایان در واکنش به اظهارات علی خطیر درباره مطرح نشدن موضوع اهدای جام به استقلال در هیئت رئیسه فدراسیون گفت: اینها مواردی است که هیئت رئیسه سازمان لیگ نباید جاخالی بدهد. سازمان لیگ باید پیشنهاد بدهد و پیشنهاد در فدراسیون مصوب شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج