۲۵۵۰۰۷ ۴ نظر
۵۰۰۰

هشدار در مورد مصرف نان سبوس دار

یک متخصص تغذیه گفت: نان های سبوس دار نباید بیش از اندازه مورد نیاز بدن مصرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان: یک متخصص تغذیه گفت: نان های سبوس دار نباید بیش از اندازه مورد نیاز بدن مصرف شود.

صوفی گفت: نان های سبوس دار با وجود داشتن ارزش غذایی بیشتر نسبت به نان سفید چاق کننده است و مصرف این نوع نان ها نیز نباید بیش از اندازه مورد نیاز بدن صورت بگیرد.
وی افزود: ارزش کالری مواد غذایی تا حدود زیادی مستقل از محتوایی فیبر آن است.

صوفی تصریح کرد: سبوس بر سرعت جذب قند در بدن تاثیرگذار بوده و احساس سیری به همراه می آورد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف زیاد نان های سبوس دار به مراتب از نان های سفید بیشتر است.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج