طرز تهیه آش رشته؛ مجلسی و جاافتاده
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۳۴۸۲۴
۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴
۱۰۹۷۵
اگر می‌خواهید بهترین دستور پخت آش رشته و تمام راز‌های خوشمزه شدن یک آش را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته‌ی مجلسی را به شما آموزش دهیم.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: اگر می‌خواهید بهترین دستور پخت آش رشته و تمام راز‌های خوشمزه شدن یک آش را یاد بگیرید با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته‌ی مجلسی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه آش رشته

در آشپزی ایرانی بیش از ۵۰ نوع آش وجود دارد، اما بی‌شک هیچ چیز نمی‌تواند جای آش رشته را بگیرد. آش رشته یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین آش‌های ایرانی است که در بسیاری از شهر‌های ایران به‌ویژه به‌عنوان آش نذری پخته می‌شود. در ایام قدیم رسم بود برای پختن آش رشته‌ی نذری همه‌ی فامیل و دوستان در یک خانه جمع شوند، دور هم آش را بپزند و آن را بین همسایه‌ها تقسیم کنند.

همچنین از قدیم پختن آش برای مهمان نوعی احترام ویژه در فرهنگ ایرانی به حساب می‌آمده است، چرا که آماده کردن یک آش خوشمزه به مهارت، زمان و حوصله‌ی زیادی نیاز دارد. حتی گفته می‌شود اسم «آشپز» هم به این دلیل انتخاب شده است که ایرانی‌ها اعتقاد داشته‌اند هر کسی بلد باشد آش را خوب بپزد، آنقدر ماهر است که می‌تواند غذا‌های دیگر را هم به آسانی بپزد.

اگر شما هم دوست دارید فوت و فن پختن یک آش رشته‌ی مجلسی و خوشمزه را یاد بگیرید این دستور پخت را از دست ندهید. اگر از این دستور پخت راضی بودید به آرشیو آموزش آشپزی دیجی‌کالا مگ هم سر بزنید تا طرز تهیه دیگر غذا‌های سنتی ایرانی مانند خورشت قیمه یا قنبر پلوی شیرازی را هم یاد بگیرید.

مواد لازم (برای ۵ کاسه)

  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (شامل مقدار بیشتری گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمتری تره و جعفری)
  • نخود: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • لوبیا چیتی: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • عدس: ۱۰۰ گرم (معادل نصف پیمانه)
  • رشته‌ی آش: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • سیر: ۲ بوته
  • نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد (اختیاری): یک قاشق چای‌خوری
  • کشک: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه

۱. پیاز‌ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. دو سوم از پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلائی شود. سپس یک بوته سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

طرز تهیه آش رشته

۲. ادویه‌ها و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ۲ لیتر آب جوش روی پیاز‌ها بریزید.

طرز تهیه آش رشته

۳. سبزی آش را به آب در حال جوش و پیاز‌ها اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت با در بسته بپزد.

طرز تهیه آش رشته

۴. وقتی سبزی آش پخت، حبوبات پخته را به آن اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت با سبزی جوش بخورند.

نکته: حبوبات آش را باید از شب قبل خیس کنید و پیش از اضافه کردن به آش جداگانه بپزید.

طرز تهیه آش رشته

۵. در همین فاصله که حبوبات و سبزی آش در حال پختن هستند، کشک را در قابلمه بریزید، به آن آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

یک سوم باقی‌مانده از پیاز خردشده را در ظرف کوچکی ریخته و به صورت شناور در روغن زیاد سرخ کنید. وقتی پیازداغ آماده شد، آن را از ظرف خارج و یک بوته سیر پرک‌شده را در همان روغن سرخ کنید. بعد از آماده شدن سیرداغ آن را هم از روغن خارج کنید. نعنای خشک را در همان روغن بریزید و سریع شعله‌ی گاز را خاموش کنید تا نعناداغ هم آماده شود.

نکته: برای درست کردن نعناداغ باید شعله‌ی گاز را پس از ریختن نعنای خشک در روغن خیلی زود خاموش کنید. نعنا خشک سریع می‌سوزد و تنها کمی حرارت برایش کافی است.

طرز تهیه آش رشته

۶. بعد از نیم ساعت که حبوبات همراه سبزی جوشید و سبزی کاملا پخت، رشته‌های آشی را به سه قسمت خرد و به آش اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه رشته کاملا بپزد.

طرز تهیه آش رشته

۷. زمانی که رشته کاملا پخت، نیمی از نعنا داغ و کمی از کشک را به آش اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید کمی از آش را در یک ظرف با آرد مخلوط و به قابلمه اضافه کنید تا لعاب آش بیشتر شود. اما پیشنهاد می‌کنیم برای جا افتادن آش به جای این کار، یک دم‌کنی روی در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه آش شما با شعله‌ی خاموش جا بیفتد و لعاب‌دار شود. در آخر نمک آش را تنظیم کنید.

طرز تهیه آش رشته

۸. آش رشته را در ظرف بکشید و روی آن را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیرداغ تزئین کنید.طرز تهیه آش رشته

برچسب ها:
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:15 - 1399/06/22
حوسم کرد
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
هوس کردم درسته
Iran, Islamic Republic of
11:25 - 1399/06/22
وااای دلم خاااست
پاسخ ها
اسما بهمنی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
منم دلم خواست امروز می خوام درست می کنین
Iran, Islamic Republic of
17:18 - 1399/06/22
تااونجایی که من بلدم اگه درظرف روببندیم سبزی رنگش تیره میشه درضمن پیازداغ رواگه اخربه اش اضافه کنیم عطرش بیشترمشخصه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
پیاز داغ نعنا داغ آخرین مرحله ایت
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۴
دقیقا حرف شما درسته
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
پیاز داغ رو باید در سه مرحله اضافه اول موقع شروع پخت حبوبات دوم وقتی نیم پز شد سوم ده دقیقه آخر امتحان کنید آش خیلی بهتر میشه
United States
02:45 - 1399/06/23
يكساعت سبزي رو بپزيم؟
Iran, Islamic Republic of
07:24 - 1399/06/25
آش روهر طوری که درست کنیم خوشمزه میشه وای دلم آب افتاد
Iran, Islamic Republic of
19:51 - 1399/07/11
یعنی چی سبزی رو یه ساعت بپزیم وسیر وپیاز داغ و اول بریزیم آخرین مرحله باید اضافه کرد تا عطرش بمونه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک فرشته_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر