طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۵۶۸۱۳
۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۱
۲۱۵۶۲
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش مسما بادمجان را به شما آموزش دهیم.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: یکی از خورش‌های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. در فرهنگ آشپزی ایرانی غذا‌های زیادی با بادمجان تهیه می‌شود، اما خورش مسما بادمجان در کنار برنج یک چیز دیگر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش مسما بادمجان را به شما آموزش دهیم.

در شمال کشور این غذا معمولا با مرغ تهیه می‌شود، اما با توجه به سلیقه هر فرد می‌توان خورش مسما بادمجان را با مرغ یا گوشت تهیه کرد که هر دو بسیار خوشمزه هستند. طعم دهنده اصلی این خورش غوره است؛ طعم بادمجان در کنار طعم ترش غوره ترکیب بسیار کامل و لذیذی می‌شود که راز خوشمزگی این خورش است.

غوره و آب غوره مثل لیمو از سال‌های بسیار دور اجزای جدا نشدنی از فرهنگ آشپزی ایرانی بودند. خانم‌های ایرانی همیشه آب غوره را در اواخر تابستان تهیه و در شیشه‌های بزرگ نگهداری می‌کردند تا در تمام طول سال و حتی سال‌های بعد، آبغوره داشته باشند. برای نگهداری دانه‌های غوره هم شما می‌توانید آن را در فریزر نگهداری کنید تا کیفیت آن‌ها به خوبی حفظ شود یا حتی از کنسرو غوره‌ی آماده استفاده کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

مواد لازم برای ۳ نفر

  • مرغ: ۲ تکه
  • بادمجان قلمی: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • غوره: نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • زردچوبه، ادویه‌ی کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

طرز تهیه مسمای بادمجان

۱. برای شروع پوست بادمجان‌ها را بگیرید، اما قسمت سر آن‌ها را جدا نکنید. سپس یک برش کوچک عمودی روی هر بادمجان بزنید و برای یک ساعت در آب نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن‌ها را با آب گرم شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

۲. وقتی بادمجان‌ها را از تابه خارج کردید، مرغ‌ها را به همراه کمی نمک و زردچوبه در همان تابه سرخ کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

۳. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و سپس پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، در تابه تفت دهید و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

۴. بعد از ادویه، رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

۵. بعد از تفت دادن رب به همراه پیاز، ۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید و بعد نمک آن را تنظیم کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

۶. بعد از اینکه سس کمی جوشید و غلیظ شد، تکه‌های مرغ سرخ شده را در آن قرار دهید و اجازه دهید ۲ ساعت با حرارت کم بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت ۲ تا ۳ بار مرغ‌ها را پشت‌ورو کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

۷. وقتی مرغ‌ها کاملا پختند و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده، گوجه‌فرنگی‌ها و غوره‌ها را در کنار مرغ‌ها قرار دهید. در این مرحله می‌توانید کمی آبغوره هم به خورش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر به خورش زمان پخت بدهید تا طعم همه‌ی مواد به خورد هم بروند.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

۸. خورش مسما بادمجان شما حاضر است؛ نوش جان.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با غوره

مطالب مرتبط
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Germany
12:18 - 1399/08/22
ما مازندرانی ها عاشق این غذاییم
پاسخ ها
ali
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
نوش جانتون
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
22:44 - 1399/08/22
این غذا همه چیزش سردیه بهتره با همان گوشت گوسفند پخته بشه نه با مرغ
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
البته فلفل سیاه و فلفل دلمه ای بهش بزنید گرم میشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
البته گوشت گوسفندی چون گوشت گاو طبع سردی داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر