راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیازداغِ مجلسی
۱۰۶۱۷۵۷
۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
۶۵۱۲
امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

روزنامه خراسان: امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیاز داغ

پیاز داغ با آب جوش

۱. برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیاز‌ها را پوست و خلال کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.

۳. پیاز‌های پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴. برای این‌که بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

۵. یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیاز‌ها به خوبی خشک و ترد شود.

۶. کمی نمک به پیاز‌های داخل روغن اضافه و پیاز‌ها را سرخ کنید.

۷. پیاز‌های سرخ‌شده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیاز داغ

پیاز داغ با آب یخ

۱. پیاز‌ها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.

۳. بعد از ۲۰ دقیقه، پیاز‌ها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشک‌کن بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

۴. خشک‌کردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آن‌ها از بین برود.

۵. داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز‌های سرد را داخل روغن غوطه‌ور کنید.

۶. مرتب پیاز‌ها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.

۷. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند، آن‌ها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

شما از چه روشی برای تهیه پیازداغ مجلسی استفاده می‌کنید؟

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
01:15 - 1399/09/09
مسخره .پیاز دیگه مزه ای داره
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اتفاقا خیلی هم خوشمزه است. نظر من یکدست شدن و هم رنگ بودن پیازها است و اینکه نمیسوزه و در عین حال روغن زیادی رو جذب نمی کنه.
ما همیشه همین طوری درست می کنیم
Iran, Islamic Republic of
13:12 - 1399/09/10
من بعد از خلال کردن میریزم تو آبکش و روش آب میگیرم بعد کمی میزارم آبش بره سرخ میکنم و آخر سر یکم زردچوبه و نمک میپاچم .عالی میشه.اصلا روغن بهش جذب نمیشه
پاسخ ها
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
این بهترین روش پیاز داغ درست کردنه
دنبال روش های دیگه نرید..همش امتحان شده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج