راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیازداغِ مجلسی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۰۶۱۷۵۷
۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲
۸۹۳۳
امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

روزنامه خراسان: امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیاز داغ

پیاز داغ با آب جوش

۱. برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیاز‌ها را پوست و خلال کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.

۳. پیاز‌های پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴. برای این‌که بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

۵. یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیاز‌ها به خوبی خشک و ترد شود.

۶. کمی نمک به پیاز‌های داخل روغن اضافه و پیاز‌ها را سرخ کنید.

۷. پیاز‌های سرخ‌شده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیاز داغ

پیاز داغ با آب یخ

۱. پیاز‌ها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.

۳. بعد از ۲۰ دقیقه، پیاز‌ها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشک‌کن بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

۴. خشک‌کردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آن‌ها از بین برود.

۵. داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز‌های سرد را داخل روغن غوطه‌ور کنید.

۶. مرتب پیاز‌ها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.

۷. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند، آن‌ها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

شما از چه روشی برای تهیه پیازداغ مجلسی استفاده می‌کنید؟

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
01:15 - 1399/09/09
مسخره .پیاز دیگه مزه ای داره
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
اتفاقا خیلی هم خوشمزه است. نظر من یکدست شدن و هم رنگ بودن پیازها است و اینکه نمیسوزه و در عین حال روغن زیادی رو جذب نمی کنه.
ما همیشه همین طوری درست می کنیم
Iran, Islamic Republic of
13:12 - 1399/09/10
من بعد از خلال کردن میریزم تو آبکش و روش آب میگیرم بعد کمی میزارم آبش بره سرخ میکنم و آخر سر یکم زردچوبه و نمک میپاچم .عالی میشه.اصلا روغن بهش جذب نمیشه
پاسخ ها
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
این بهترین روش پیاز داغ درست کردنه
دنبال روش های دیگه نرید..همش امتحان شده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تاپ لپتاپ_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تاپ لپتاپ_3
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تاپ لپتاپ_2
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آف دکور _فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آف دکور _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کیان برنا_فوتر