خبرگزاری مهر: سخنگوی ستاد ملی کرونا در پیامی صوتی با بیان اینکه نسبت به صحبت های اخیر وی در جلسه ستاد سو برداشت شده است، گفت: از علما، ائمه جمعه و مردم شریف استان قم عذرخواهی می کنم.
علیرضا رئیسی صبح چهارشنبه با انتشار پیام صوتی با بیان اینکه در ارتباط با صحبتهای من در جلسه ستاد ملی کرونا درباره برگزاری سوگواره حدیث غربت و مردم قم سو برداشت شده است، گفت: ما در ستاد ملی کرونا همیشه وضعیت شیوع کرونا و بیماران کرونایی ۳۱ استان را تحلیل و بررسی میکنیم و با توجه به شرایط خاص و ایجاد شده در کشور، خوشبختانه روند کنترل بیماری به ثبات رسیده است.
سخنگوی ستاد ملی کرونا با اشاره به اینکه ما نگران ایجاد موج بعدی کرونا در کشور هستیم، افزود: درباره موج بعدی شیوع کرونا در کشور تذکراتی را به استانها میدهیم و صحبتهایی که درباره بحث رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی در قم شد بر اساس گزارشهای رسیده به ما بود و ما موظف به تاکید به رعایت بیشتر پروتکلها در استانها هستیم.
وی با تاکید بر اینکه جملات و نکاتی در جلسه اخیر ستاد ملی کرونا شد، که صرفاً قصد تذکر و رعایت پروتکلها بود و به هیچ وجه قصد اهانت به مردم قم، علما، امام جمعه و سایر افراد بزرگ در قم را نداشتم و ندارم، ادامه داد: در این زمینه اگر از صحبتهای من سو برداشتی شده قصد ما، فقط کنترل بیماری و رعایت پروتکلها بوده است و قصد دیگری وجود نداشته است.
عمو جون، طرف دكتري ويروس شناسي داره، به اين قطعيت شما نمي تونه حرف بزنه كه از كجا شروع شد!!!!
خيلي از مردم ايران در جاهاي ديگه كشور علائم مشابهي داشتن، اما چون تست هاي آزمايشگاهيش نبود كسي اطلاع نداشت.
باز دمه مردم قم و پزشك هاشون گرم كه راستش رو به مردم گفتن...
باید خون گریست ...
فقط استعفا
قم که فرودگاه نداره
قطعا اینا از فرودگاه های اطراف وارد قم و شهرهای دیگه شدند ولی اینکه کدوم استان تونست این بیماری رو اولین بار کشف و شناسایی بکنه رو قلقلک میرزا میدونع
اینجا دیگه چون بحث اعتبار هست،نباید گفت پزشکان قمی...
مخالف باد باشی بازی رو بدجوری باختی
حتما مثل تکاور ها با چتر پریدن
می بایست تشکر می کرد از مردم قم
آنهایی که رعایت نمی کنند قاتل مردم
هستند منونم آقای رییسی که تذکر
دادی. خسته نباشی
کجای صحبت رئیسی بوی توهین
می داد
عوض تشکرشانه
عذر خواهی هم نکن
حتما از فضا امد
مردم قم و مدیرانش روز اول رعایت نکردن
و کرونا از قم شرو شد
اول مزمزه کن بعد حرف بزن
در شهر های مذهبی رعایت نمی کنن و مراسمات رو اجرا می کنن
قمی ها هم باید مراقب این امانت باشند.
بایک عذر خواهی تمام .توهینهایی که کردی چی می شه.واگذارت می کنیم باخدا