طرز تهیه‌ی کیک مرغ؛ پیش‌غذای مجلسی و آسان
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۰۸۸۹۹۱
۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰
۷۵۹۳
کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

وب‌سایت دیگچه: کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید. مطمئن باشید یکی از طرفداران این پیش‌غذا خواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

قد کودکان

مواد لازم برای ۸ نفر

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱۵۰ گرم ژامبون مرغ
  • ۲۵۰ گرم پیازچه
  • ۱۵۰ گرم گردو خرد شده
  • نان تست به مقدار لازم
  • ماست یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • ۵۰ گرم خامه

قد کودکان

قد کودکان

طرز تهیه

برای پخت کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو بپزید و آنرا ریشه ریشه کنید. پیازچه‌ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید، چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، و آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک مرغ به صورت نرم در بیاید.
نان‌های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از مواد کیک مرغ که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان‌ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست‌ها را با مایه کیک مرغ پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

بهتر است که کیک مرغ همین دو طبقه باشد، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک می‌توانید از آب هویج، آب لبو، سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

حالا دیواره‌های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا نان تست و چوب‌شور تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می‌توانید تزئین کنید.

کیک مرغ را برای مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

قد کودکان

برچسب ها:
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:54 - 1399/12/05
از اموزشتون. متشکرم. من قبلاً خوردم. خوشمزه بود. خودم حتما درست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
12:15 - 1399/12/05
به نظر خیلی چرب میاد.دل آدم رو نمیزنه؟
Iran (Islamic Republic of)
21:08 - 1399/12/07
سینه مرغ نیست و پاچینیه ضمنا ژامبئن نمیزنن خیلی وقت گیر و البته پر هزینه ولی بسیار لذیذ و خوشمزه البته جعفری فراموش نشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
فرش تارنگ_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کالابرد_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
بانک کتاب پایتخت_فوتر
استیل رگال_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر