طرز تهیه خورش اسپناساک؛ طعمی بی‌نظیر از مازندران
۱۱۰۴۹۰۵
۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۹
۷۰۹۰
شهر‌های شمالی ایران از جمله مازندران به‌غیر از جاذبه‌های منحصربه‌فرد، غذا‌های بسیار خوشمزه‌ای دارند که فرهنگ این منطقه را به‌خوبی نشان می‌دهند. یکی از خورش‌های خوشمزه‌ی شمالی، خورش اسپناساک است که در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.

کجارو: شهر‌های شمالی ایران از جمله مازندران به‌غیر از جاذبه‌های منحصربه‌فرد، غذا‌های بسیار خوشمزه‌ای دارند که فرهنگ این منطقه را به‌خوبی نشان می‌دهند. غذا‌های مازندرانی شامل دنیایی از غذا‌های سالم و خوشمزه می‌شوند که حتی افراد بیمار مثل کسانی که مبتلا به دیابت و فشار خون هستند، می‌توانند این غذا‌ها را با خیال راحت میل کنند.

استفاده از مواد اولیه تازه و طبیعی نظیر دانه‌های انار جنگلی در رب انار، گردو، شیر، کره، ماست، دوغ و روغن حیوانی باعث شده‌اند که غذا‌های سنتی این منطقه، ارگانیک و سالم باشند. مصرف کم نمک، شکر و روغن و استفاده زیاد از سیر و پیاز نیز از جمله ویژگی‌های این غذا‌ها هستند. یکی از خورش‌های خوشمزه‌ی شمالی، خورش اسپناساک است که در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.

خورش اسپناساک

خورش اسپناساک (اسفناج) حاوی انواع ویتامین‌ها، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، سلنیوم، فولاد، اسیدفولیک، سولفور و... است. این غذا پروتئین بالایی دارد و در افزایش سطح انرژی و عضلانی‌شدن بدن، افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی، رفع انواع عفونت‌های بدن، تقویت و استحکام استخوان و دندان و ... موثر است.

مواد لازم:

  • یک کیلو اسفناج تازه
  • ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۳۰۰ گرم سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعنا)
  • ۳ تا ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد پیاز
  • یک عدد هویج
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

خورش اسپناساک

خورش اسپناساک

طرز تهیه

۱. ابتدا پیاز و سیر خردشده را در روغن دنبه یا روغن کنجد تفت دهید.

۲. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خردشده را همراه با فلفل و ادویه به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

۳. اسفناج و سبزیجات معطر خردشده را به سایر مواد بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید که غذا روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

۴. در اواسط پخت هویج نگینی خردشده را در غذا بریزید.(بعضی‌ها به دلخواه هویج را حذف می‌کنند)

این خورش همراه برنج یا نان سنگک تازه سرو می‌شود. جالب است بدانید که برخی افراد به‌جای گوشت گوسفند، از تخم‌مرغ استفاده می‌کنند و در انتهای پخت، آن را در خورش می‌شکنند و می‌گذارند که خودش را بگیرد. برای اینکه غذا طعم ترش داشته باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب نارنج یا رب انار در اواخر پخت در خورش بریزید.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:1
Iran (Islamic Republic of)
09:10 - 1400/01/17
لواشک برای طعم دهی چطوره
تو آلو اسفناج ک خیلی عالی شد زدیم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
لواشک برا اسفناج بهترین طعم دهندس،بشرطی ک لواشک با طعم مناسب انتخاب بشه
خودم لواشک انارو ترجیح میدم
حتی وقتی میخام نرگسی بپزم اول کمی لواشک ک با آب رقیقش کردم اضافه میکنم بعد ادامه...
Iran (Islamic Republic of)
09:22 - 1400/01/17
,,من عاشق این غذام و مادرم این غذا رو حرفه ای درست میکنه
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
خوشبختی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج