طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
ریزخور_2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۱۰۳۰۹
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
۸۱۹۰
پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می‌شده که تا امروز تغییراتی کرده است.

ایران شف: پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می شده که تا امروز تغییراتی کرده است.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

برای داشتن دستور پخت این پیتزا متفاوت و خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم

خمیر پیتزا: به میزان لازم
سس پیتزا: به میزان لازم
سوسیس خرد شده و سرخ شده: حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
قارچ ورقه شده: ۱۵۰ گرم
زیتون هسته گرفته: حدود ١٠ عدد (ورقه شده) (در صورت دلخواه)
کالباس: حدود ١۵٠ گرم (خردشده)
فلفل دلمه‌ای: ١ عدد
پنیرپیتزای رنده شده: ١۵٠ گرم
پنیر موزارلا تازه مکعبی خرد شده: ١٢۵ گرم
ریحان و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

طرز تهیه

خمیر را با ۵٠٠ گرم آرد آماده می‌کنیم. در فاصله‌ای که ور بیاید، مواد داخل پیتزا را آماده می‌کنیم.

برای سس پیتزا می‌توان رب گوجه فرنگی (یا کنسرو گوجه خرد شده) را با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط می‌کنیم "می توان از مقداری گوجه فرنگی و پیاز خرد شده (که در میکسر خوب مخلوط کردیم) نیز در آن استفاده کرد".

بعد خمیر را که به مدت بیست دقیقه گذاشتیم استراحت کند را به دوقسمت تقسیم می‌کنیم (یک قسمت بزرگتر باشد). قسمت بزرگتر را روی تخته پهن می‌کنیم ودر قالب جوری خمیر را پهن می‌کنیم که هم کف قالب را بپوشاند هم دیواره‌های آن را، و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی متر خمیر بالاتر باشد، بعد قسمت‌های اضافه را قیچی می‌کنیم. سپس داخل قالب روی خمیر اول مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد هم لایه لایه مواد را می‌ریزیم (کالباس، قارچ، فلفل دلمه ای، زیتون و سوسیس) روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم.

بعد بقیه خمیر را روی تخته پهن می‌کنیم و روی مواد می‌کشیم جوری که حدود ١ سانتی متر از لبه قالب بیرون آمده باشد. سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می‌کنیم و روی خمیر سوراخ‌هایی با چاقو ایجاد می‌کنیم. روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می‌پوشانیم، بعد پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می‌کنیم. پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد، می‌پزیم. اگر در طول پخت احساس کردید روی پیتزا رنگش تیره شده، با یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید، و اجازه بدهید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.

وقتی پخت حدود ١٠ دقیقه صبر کنید، تا از حرارت پیتزا کاسته شود، بعد پیتزا را از قالب جدا کنید.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد: ۲، ¼ تا ۳، ¼ پیمانه
مخمر: ۱ بسته
نمک: ۴/۱ قاشق چایخوری
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر

۱- ۱ و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه استراحت کند.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

نکته

در پیتزا شیکاگو معمولا از پنیر و سس زیادی استفاده می‌شود و برخی لایه اضافه خمیر (که روی مواد کشیده شد) را استفاده نمی‌کنند و بعد از ریختن مواد با سس پیتزا و پنیر تمام سطح مواد را می‌پوشانند. همچنین می‌توان مواد درون پیتزا را تغییر داد (به جای سوسیس می‌توان از گوشت چرخ کرده که با پیاز و ادویه پخته‌ایم استفاده کنیم).

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
11:34 - 1400/02/02
به این میگن پیتزا...♡
عالی.
Iran (Islamic Republic of)
15:20 - 1400/02/02
متاسفانه عادت بد غذایی فرهنگ دیگه بی توجه رواج داده میشه در صورتی که خود آنها به سمت سالم خوری می روند
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
ادیب_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
خرید باکس 4
عارفی_4
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر
کالازم_فوتر