قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۱۱۸۳۶۱
۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
۴۹۲۹
توجه داشته باشید که طرز تهیه خورشت شتر مرغ بسیار شبیه به قیمه میباشد، اما تفاوت‌های کوچکی در مواد لازم برای آن نیز وجود دارد همچنین به جای استفاده از گوشت گوسفندی از گوشت شترمرغ استفاده میشود

ویرگول: توجه داشته باشید که طرز تهیه خورشت شتر مرغ بسیار شبیه به قیمه می‌باشد، اما تفاوت‌های کوچکی در مواد لازم برای آن نیز وجود دارد همچنین به جای استفاده از گوشت گوسفندی از گوشت شترمرغ استفاده می‌شود.

خورش قیمه این‌بار با گوشتِ شترمرغ

مواد لازم

گوشت شتر مرغ: ۳۰۰ گرم
لپه: یک لیوان
لیمو عمانی: ۴ الی ۵ عدد
پیاز:۱ عدد
رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: (در صورت تمایل ۳-۴ عدد)
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و دارچین نیز به میزان کافی

طرز تهیه

در ابتدا لپه‌ها را می‌شوییم و به مدت ۲-۳ ساعتی در آب ولرم قرار می‌دهیم تا بخیسد لیمو عمانی را نیز به مدت ۲ ساعت در آب گرم باید قرار دهید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود.

یک قابلمه‌ای را بر روی حرارت قرار دهید، مقداری روغن داخل آن ریخته و می‌گذارید تا کمی داغ شود. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و داخلش قابلمه تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

گوشت شترمرغ خورشتی را به پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زردچوبه به پیاز بزنید و تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه گوشت و پیاز تفت دهید تا رنگ رب باز شود. گوجه فرنگی‌ها را هم رنده کنید و به همراه رب در قابلمه تفت دهید.

خورش قیمه این‌بار با گوشتِ شترمرغ

باید گوشت را داخل زود پز ریخته و تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کمی پخته شود.

در این فاصله لپه‌ها را که به مدت ۳ ساعت خیسانده بودیم باید آن را در کمی روغن تفت بدهیم و تا که بوی خامی ندهند. بعد با گوشت اضافه کنید. روی لیمو عمانی‌ها را هم چند سوراخ ایجاد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. بعد درب زودپز را ببندید تا لپه و لیمو به همراه گوشت، یک ربع دیگر بپزند.

بعد از یک ربع، باید در زود پز را باز کنید. تا لپه‌ها له نشوند. نمک، دارچین و زعفران را به خورشت اضافه کنید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را به همراه برنج سرو کنید.

سیب زمینی‌ها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید و در کنار خورشت بریزید البته میتوان آن‌ها را بعد از سرخ شدن از یک ربع قبل داخل زود پز ریخته که طعم و لعاب خوشمزه‌ای به خورشت دهد.

همچنین توجه داشته باشید که در صورت تمایل به استفاده از قابلمه به جای زودپز برای تهیه این خورشت شترمرغ باید بعد از تفت پیاز و گوشت، لپه را هم تفت دهید و بعد رب و زردچوبه را اضافه کنید؛ و بعد از یک ساعت و نیم پخت گوشت و لپه لیمو عمانی را داخل خورشت بریزید.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
France
17:21 - 1400/02/25
یا مولای متقیان! گوشت شترمرغ از کجا بیاریم؟
Iran (Islamic Republic of)
00:57 - 1400/02/27
من قبلاً درست کردم اصلا دوست نداشتم
Iran (Islamic Republic of)
01:47 - 1400/02/28
گوشت شترمرغ خیلی لطیف و خوبه
Iran (Islamic Republic of)
01:33 - 1400/02/31
گوشت شترمرغ خیلی بد و بو من بده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شفا_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر