افزایش اکسیژن خون با این چهار ماده غذایی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۶۴۷۲۳
۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
۵۹۰۳
اکسیژن یک ترکیب ضروری برای رشد و تداوم حیات است. حفظ ۹۴ تا ۹۸ درصد اکسیژن در خون برای جلوگیری از هیپوکسی و آسیب به بافت‌ها ضروری است. هیپوکسی یا افت اکسیژن خون، شما را در معرض ابتلا به آسم، اختلالات ریوی، کرونا و ناراحتی‌های قلبی قرار می‌دهد.

خبرآنلاین: بررسی میزان اشباع اکسیژن خون به‌طور مرتب با دستگاه پالس‌سنج، عمل به توصیه‌های پزشکی و مصرف غذاهای غنی از اکسیژن می‌تواند به حفظ سطح مناسب اکسیژن خون کمک کند.

در این مطلب چهار ماده غذایی که در افزایش سطح اکسیژن خون مؤثرند، به شما معرفی می‌شود. این مواد غذایی صرفاً به این علت که غنی از اکسیژن هستند، به بهبود سطح اکسیژن خون کمک نمی‌کنند! بلکه این مواد حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و مولکول‌هایی با PH قلیایی هستند که مصرف آنها برای داشتن گردش خون بهینه و حفظ سطح اکسیژن خون در محدوده‌ی نرمال ضروری هستند.

افزایش اکسیژن خون با این چهار ماده غذایی

۱. انار

انار حاوی آهن، مس، زینک، ویتامین‌های B۳ و B۶ و کولین است. این میوه از طریق افزایش نیتریک اکسید و بهبود فرآیند انتقال اکسیژن، جریان خون را بهبود می‌بخشد. مصرف میوه‌ی انار یا آب انار تازه به انبساط رگ‌های خونی کمک می‌کند و از این راه جریان خون را افزایش می‌دهد.

برای بهره‌مندی از خواص این میوه‌ی سرخ‌رنگ، روزانه یک انار میل کنید یا ۳۷۵ میلی‌لیتر آب انار بنوشید. همچنین می‌توانید انار را به سالاد اضافه کرده و میل کنید.

۲.کاهو

کاهو منبع عالی ویتامین A ،B۳ ،B۵ ،B۶ ،E و C، فولات، آهن، پتاسیم و زینک و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی چون کاروتنوئیدهاست. یک مطالعه روی حیوانات نشان داده است که مصرف کاهو از آسیب بافتی ناشی از استرس اکسیداتیو (اکسیداسیون بافت) جلوگیری می‌کند، سنتز لیپیدها (متابولیسم لیپیدها) را بهبود می‌بخشد و خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

۳. حبوبات

حبوبات از جمله عدس، نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی سرشار از آهن، پتاسیم، زینک و ویتامین B و منابع عالی پروتئین گیاهی و بدون چربی هستند. مصرف حبوبات به کاهش فشار خون بالا، کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و مدیریت وزن کمک می‌کند.

۴. لبنیات

شیر، ماست و پنیر سرشار از کلسیم، زینک، ویتامین‌های گروه B، ویتامین D، پروبیوتیک‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم هستند. مصرف محصولات لبنی کم‌چرب می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ کمک شایانی کند.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر