سالاد لوبياچيتي
۱۳۴۴
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰
۲۵۳۸۲
مناسب روزهايي كه گرما اشتهاي شما را مي‌گيرد



مواد لازم :
  • لوبيا‌چيتي پخته‌شده در سس: يك ليوان
  • ژامبون مرغ تنوري: 400 گرم
  • اسفناج پخته و سرخ‌شده: نصف ليوان
  • سس فرانسوي: يك سوم ليوان
  • ساقه پيازچه ريز خرد شده: به ميزان دلخواه
  • جعفري خردشده: نصف ليوان
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم



روش تهیه :

 1.آماده‌كردن اين سالاد كار بسيار ساده‌اي است. در عين حال بسيار متفاوت و پرطرفدار است. اين سالاد را مي‌توانيد داخل فلفل‌هاي تزئيني، گوجه‌فرنگي و نان‌هاي مخصوص سالاد بريزيد و سرو كنيد.
 2.ابتدا لوبيا‌چيتي‌ها را كه با سس گوجه‌فرنگي پخته‌ايم داخل صافي ريخته و سس آن را كاملا مي‌شوييم.
 3. ژامبون را خردكرده، بقيه مواد را هم مخلوط مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا همگي آغشته به سس شوند.
 4. اين سالاد داخل ظرف در بسته 2 تا 3 ساعت در يخچال باشد تا طعم مواد به خورد يكديگر برود. به راحتي مي‌توانيم همانند عكس اين سالاد را داخل فلفل‌هاي تزئيني پر كنيم.
 5. مي‌توانيم براي اين كار از يك قوطي كنسرو لوبيا‌چيتي آماده هم استفاده كنيم.

منبع : مجله سیب سبز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج