۱۶۰۴۳۱۲
۶ نظر
۵۱۱۲
۶ نظر
۵۱۱۲
پ

تمام پل‌هایی که نیمه شب گذشته هدف حملات آمریکا شد

در ادامه حملات تجاوزکارانه آمریکا به استان هرمزگان در بامداد جمعه، ۶ پل در شهرستان خمیر مورد مورد اصابت قرار گرفته است.

ایرنا: استانداری هرمزگان از اصابت ۶ پل در شهرستان خمیر و محورهای اطراف آن در جریان حملات آمریکا خبر داد.

6102016

استانداری هرمزگان روز جمعه با اعلام این خبر محورهایی که پل های آنها آسیب دیده است و تردد به کندی در آنها جریان دارد را به شرح زیر عنوان کرد:

  • پل گریوه در مسیر بندرعباس، خمیر، لار
  • پل بعد از روستای لاتیدان (کلمتلی) ؛ مسیر برگشت بندرعباس، خمیر، لار
  • ۲ پل در مسیر کهورستان، لار
  • پل نیمه کاره محور بندر خمیر، کشار، بندرعباس
  • پل روستای مارو در شهرستان خمیر

براساس این گزارش از عموم مردم استان هرمزگان خواسته ‌شده است از هرگونه تردد در محورهای فوق الذکر و مناطق مجاور آن جداً خودداری نموده و مسیرهای جایگزین را برای رفت و آمد انتخاب کرده و راه را برای تیم‌های امدادی، انتظامی و آتش نشانی باز نگه دارند.

در این گزارش همچنین بر حفظ خونسردی و آرامش مردم تاکید و از آنان خواسته شده است اخبار را صرفاً از طریق رسانه‌های رسمی و این مرجع پیگیری نمایند.

نیروهای امدادی، انتظامی و نظامی در محل حادثه حضور داشته و اقدامات لازم در حال انجام است. اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    با آمریکا طرف شدید هیچ کشوری این خریت رو نمیکنه

  • ناشناس

    خدا خودش طرف مردم باشه🖤🖤🖤🖤🖤💔💔💔

  • ناشناس

    اینهمه پل و زدن در ازاش زیرشاختهای کشورهای عربی رو نزدن ؟ نظامیان آمریکایی رو هم نزدن؟

  • ناشناس

    برقصن حامیان جنگ ومخالفان تفاهم نامه

  • علی

    ما مقاومت میکنیم آمریکای بی شرف ضعیفتر از آن است که قبلاً تصور می شد

  • ناشناس

    حالا رسایی ،نبویان، غضنفری، ثابتی و دارو دسته جنگ طلبشان باید پاسخگو بدبختیهای مردم باشند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج