كاساليت سوسيس و لوبيا + سالاد بروکلی
۱۶۲۷۳
۰۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۷
۱۵۵۳۵
با کاهو پیچ نعنایی و دسر تمشک میل بفرمایید
ماهي‌تابه را روي حرارت گاز قرار داده و روغن زيتون را درون آن بريزيد. پيازها را خلال كرده و به روغن اضافه كنيد حواس‌تان باشد پيازها نسوزند، سير را رنده كرده و با تره‌فرنگي خرد شده به آن اضافه كنيد...
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم كاساليت
  •  پياز قرمز: يك‌دوم
  •  رزماري: چندبرگ
  •  مريم گلي: به ميزان كم
  •  برگ بو: 3 عدد
  •  تره‌فرنگي: چندبرگ
  •  سوسيس كوچك: 400 گرم
  •  نان: 3 تا 4 عدد
  •  سير: 2 حبه
  •  كنسرو لوبياقرمز: 400 گرم
  •  پنير پارمزان به ميزان لازم



مواد لازم سالاد بروكلي سالوئيكي
  •  بروكلي: 400 گرم
  •  پياز قرمز: يك‌دوم
  •  سير: يك حبه
  •  گوجه‌فرنگي رنده شده: 2 عدد
  •  ليمو: يك عدد



مواد لازم  دسر تمشك
  •  توت‌فرنگي يا تمشك: 150 گرم
  •  عسل رقيق: يك قاشق غذاخوري
  •  ماست يوناني: 4 قاشق غذاخوري
  •  مرنگ: (مخلوط سفيده تخم‌مرغ و شكر): كمي
  •  ليموترش: 4 قاشق چاي‌خوري
  •  نعنا: برگ‌هاي كوچك براي تزئين



مواد لازم  كاهوپيچ نعناعي
  •  كاهوپيچ: يك عدد
  •  سس نعنا: 2 قاشق سرپر چاي‌خوري



ادويه
  •  روغن زيتون
  •  نمك و فلفل سياه





برای شروع :

تمام مواد را براي يك پخت سريع آماده كنيد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به دماي جوش برسد.

كاساليت سوسيس و لوبيا

ماهي‌تابه را روي حرارت گاز قرار داده و روغن زيتون را درون آن بريزيد.

 پيازها را خلال كرده و به روغن اضافه كنيد حواس‌تان باشد پيازها نسوزند، سير را رنده كرده و با تره‌فرنگي خرد شده به آن اضافه كنيد.

 رزماري، برگ بو و مريم گلي را داخل مواد بريزيد و در آخر سوسيس‌ها را در روغن تفت دهيد تا كمي سرخ شوند مقدار كمي فلفل سياه روي آن بپاشيد و زير آن را خاموش كرده و همه مواد را داخل سيني فر بريزيد.

كنسرولوبيا را باز كرده و در سيني بريزيد و روي كل مواد پنير را به خوبي رنده كرده و براي مدت 10دقيقه آن را در فر با درجه حرارت پايين قرار دهيد. پس از گذشت 10 دقيقه كاساليت آماده سرو كردن است.

 سالاد بروكلي سالوئيكي

يك قابلمه كوچك را روي حرارت زياد گاز بگذاريد. بروكلي‌ها را شسته و با چاقو ته آن را بزنيد، ساقه آن را هرگز كوتاه نكنيد. آب‌جوش را داخل قابلمه بريزيد و بروكلي‌ها را در آن قرار دهيد كمي نمك داخل آب‌جوش بريزيد و بگذاريد تا آب‌پز شود. مخلوط‌كن را به برق زده و پياز را همراه با سير، گوجه‌فرنگي‌، كمي روغن زيتون و نمك درون آن بريزيد و آن‌ها را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. بروكلي‌ها را آبكش كرده و درون ظرفي كه مي‌خواهيد سرو كنيد قرار دهيد و مخلوط را روي آن بريزيد درآخر ليموترش را برش زده و آب آن را روي بروكلي‌ها بچكانيد.

دسر تمشك

نصف توت‌فرنگي‌ها يا تمشك را داخل يك كاسه ريخته و مقداري عسل رقيق به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد تا زماني كه با هم به خوبي ميكس شود. ماست يوناني را به آن اضافه كرده و مجددا با هم مخلوط كنيد و بعد آن را داخل فريزر قرار  دهيد.

به ظرفي كه مي‌خواهيد دسر را در آن سرو كنيد با فرچه كمي مرنگ بماليد و ماست را از يخچال درآورده و داخل قيف خامه بريزيد و به آن مدل بدهيد. ليمو را روي آن بپاشيد و عسل را براي تزئين روي دسر بريزيد. در آخر چند عدد تمشك را روي دسر گذاشته و برگ‌هاي زيباي نعنا را براي زيباتر شدن آن استفاده كنيد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج