شربت زنجبیل برای لاته
۱۶۲۹۱۲
۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
۴۴۲۴۶ 
در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
سایت سوران:

مواد لازم:

  • شکر 1/3 فنجان
  • آب 1/3 فنجان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شیره قند نصف قاشق چایخوری
  • زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
  • دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • میخک کمی (آسیاب شده)
  • جوز کمی (آسیاب شده)
  • نمک کمی

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.

2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.

3. برای درست کردن لاته: 60گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج