کرم باوارآی کافه لاته
ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم میزنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زردهها حل شود. شیر را جوش میآوریم، قهوه را به آن اضافه میکنیم تا جایی که مواد با هم مخلوط شده و روی گاز بجوشند.

مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم برای خمیر:
- شیر: 250 میلیلیتر
- قهوه فرانسه دمکرده: 250 میلیلیتر
- شکر: 225 گرم
- زرده تخممرغ: 6 عدد
- خامه صبحانه: 250 گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- ژلاتین: 10 ورق معادل دوونیم قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم میزنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زردهها حل شود. شیر را جوش میآوریم، قهوه را به آن اضافه میکنیم تا جایی که مواد با هم مخلوط شده و روی گاز بجوشند.
۲. مواد زرده را داخل شیر میریزیم و به مدت دو دقیقه هم میزنیم تا مطمئن شویم که زردههای تخممرغ پخته شده، مایه را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
۳. خامه صبحانه را داخل کاسهای گود میریزیم کرم را از صافی رد کرده روی خامه میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا تمامی مواد مخلوط شده و یکدست شوند.
۴. ژلاتین را ذوب کرده و به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب موردنظر میریزیم. من در اینجا از قالب سهبعدی استفاده کردهام.
قالب کرم باوارآی کافه لاته
روش ذوب کردن ژلاتین
ارسال نظر