عصرانه را با کیک باقلوا و یک فنجان چای تجربه کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
لایکو_1
لایکو_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
سمپاشی امحا_3
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
لایکو_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۱۶۴۹۵۲
۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹
۵۹۹۲۷
یک کیک بسیار خوش عطر و طعم، برای عصرانه با یک فنجان چای یا قهوه حتما این کیک را امتحان نمایید.
پیمونه: یک کیک بسیار خوش عطر و طعم، برای عصرانه با یک فنجان چای یا قهوه حتما این کیک را امتحان نمایید.

مواد لازم:

  •     تخم مرغ ....3 عدد
  •     روغن مایع .... 1/4 پیمانه
  •     شکر ....1 پیمانه
  •     وانیل ...1/4 قاشق چای خوری
  •     ارد ....1 و 1/4 پیمانه
  •     بکینگ پودر ...1 قاشق چای خوری
  •     پودر هل ...1 قاشق مربا خوری سر پر
  •     گلاب .... 1 قاشق غذا خوری
  •     مواد لازم جهت شربت ( شهد )
  •     گلاب ...1/2 پیمانه
  •     آب ....1/2 پیمانه
  •     شکر ....1 پیمانه

عصرانه را با کیک باقلوا و یک فنجان چای تجربه کنید

طرز تهیه:


1 - طرز تهیه شربت : آب وشکر را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و چند جوش بزند حرارت را خاموش و سپس گلاب را اضافه نمایید .

طرزتهیه کیک :

2 - تخم مرغ را به همراه شکر ووانیل با همزن برقی زده تا یکدست شود سپس نیمی از هل را به همراه گلاب به مواد اضافه می کنیم و مخلوط مینماییم .

3 - در این مرحله روغن مایع را اضافه و فقط یک لحظه هم زده وسریع همزن را خاموش میکنیم .

4 - مابقی مواد خشک دستور را با هم الک کرده(ترجیحا 3 مرتبه) وبه همراه مابقی هل به مواد اضافه کرده سپس سینی 35*35 لبه دار را چرب کرده وآرد پاشی مینماییم . اضافی آرد داخل سینی را تکانده تا فقط یک لایه آرد روی روغن پوشش داده شود .

5 - مواد آماده را در قالب ریخته ودر فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار داده به مدت 30 دقیقه می پزیم .

طرز تهیه زرینه (اگ واش):

6 - جهت خوش رنگ تر شدن این کیک میتوان 1 عدد زرده تخم مرغ را به همراه نوک قاشق شیر و 1 قاشق مربا خوری پودر قند وزعفران اب زده مخلوط کرد وپس از پخت کیک روی آن را زرینه زده وحدود 5-10 دقیقه در فر گریل ( حرارت بالا )قرار داده وپس از طلایی شدن از فر خارج نمایید .

7 - پس از خارج کردن از فر کیک را به شکل مورد نظر برش داده وپس از اینکه از داغی افتاد طی چند مرحله (3 مرحله ) شربت را به آن اضافه میکنیم .

نکات :

1 - دقت کنید که شربت کیک را پس از اینکه کمی سرد شد در 3 مرحله روی آن بدهید . اگر در حالتی که کیک داغ است و یا به صورت یک دفعه روی آن دهید کیک خمیر شده و غیر قابل استفاده است .

2 - حتما فر را از قبل گرم کنید تا کیک شما درست و به اندازه پف نماید .

3 - دقت نمایید زمانی که اگ واش روی کیک میزنید و حرارت بالا را را روشن مینمایید خیلی سریع رنگ عوض مینماید . پس مراقب باشید که کیک نسوزد .
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:09 - 1393/12/24
ما در یزد به این شیرینی میگیم باقلوای شامی ...
طعمش محشرررررررررررررررررررررررررر مخصوصا عصرونه با چایی...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر