عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!
۱۷۵۰۷۴
۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰
۶۲۴۷۹ 
میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.
مجله خانواده سبز: میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

  • كدو سبز: نیم كیلو
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیر: يك بوته
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه: يك قاشق چای‌خوری
  • نمك: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم

آشنایی با روش تهیه میرزا کدو - غذای محلی شمالی‌ها

طرز تهیه:


1. ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌كنیم. سیرها را پوست گرفته، با گوشت‌كوب آنها را كوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار كم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج كرده و درون ظرف می‌ریزیم.

2. تخم‌مرغ‌ ها را نیز جداگانه شكسته و پس از مخلوط كردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌كنیم.

3. درون باقیمانده روغن، كدوهای رنده شده را سرخ كرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.(كدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به كدوها اضافه می‌كنیم.

نكات:

1) حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.
 
2) برای آنكه سیرها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آنها پس از له شدن كمی نمك بزنید.

3) این غذا گوشت ندارد ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش كرده و به آن اضافه كنید بسیار خوشمزه می‌شود.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:48 - 1393/11/16
عاغا خوشمزه امتحانش ضرر نداره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج