۱۸۴۴۰۵
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

طرز تهیه خورش چاغاله بادام

ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید.

سایت سوران:

مواد اولیه :

برای ۵ نفر

  • گوشت (خورشتی و بدون چربی) ۴۰۰گرم
  • سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری كمی بیشتر)) ۲۵۰تا۳۰۰گرم
  • چاغاله بادام ۳۰۰گرم
  • برگ بو ۴عدد
  • پیاز ۴عدد
  • زعفران (آبكرده) ۲قاشق غذاخوری
  • آبغوره به میزان لازم
  • لیمو عمانی ۲عدد

طرز تهیه خورش چاغاله بادام

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید. ۲عدد پیاز را پوست بگیرید و ۴قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

۲. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، ۲عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

۳. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

نكات:

۱)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است.

۲)بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود.

۳)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج