طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت
۱۹۲۸۲۲
۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۵
۷۱۳۹۴ 
خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.
سایت سیمرغ: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی      200 گرم
  • کرفس خرد شده     200 گرم
  • لوبیا چیتی     50 گرم
  • رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک     1 قاشق غذاخوری
  • پیاز     1 عدد
  • سبزی قورمه سبزی     50 گرم
  • آبغوره     ½ پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه     مقداری

طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت

طرز تهیه:


1. ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.

2. وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).

3. سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .

4. رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (1- 2 دقیقه).

5. حدود 4 لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.

6. لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.

7. در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.

8. وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.

9. هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:32 - 1394/01/20
منم اینطوری درست میکنم. خوشششمززززه میشه!
Iran, Islamic Republic of
13:39 - 1394/01/20
ما اینجوری درست میکنیم. جور دیگه هم میشه؟
Iran, Islamic Republic of
15:59 - 1399/01/05
خورش کرفس لوبیا چیتی و رب ندارد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج