ماهی کباب
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۱۹۴۴۳
۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۱
۱۳۰۹۴
ماهی جنوب به روش مدیترانه ای با سس جعفری و لیموترش
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها: 

مواد لازم برای ماهی و سس:
  •  ماهی شوریده یا فیله ماهی جنوب (کوچک)
  •  سیب زمینی (کوچک)
  •  لیموترش
  •  نمک، فلفل و سیر
  •  سبزیجات معطر (شوید و جعفری)
  •  روغن زیتون

روش تهیه:

1 - سیب زمینی کوچک که در بازار میوه و تربار از سیب زمینی های درشت جدا می کنند و اکثرا توی تور به فروش می رسد را به مدت 10 تا 15 دقیقه آب پز کنید.

2 - همزمان تابه گریل را روی آتش زیاد کاملا گرم کنید. بعد از اطمینان گرم شدن کامل تابه گریل، ماهی را از طرف پوست روی تابه گذاشته و اجازه بدهید کمی دود کند و دما پایین تر آورده شود. بعد از این مرحله در 2، 3 دقیقه ای که هر طرف ماهی احتیاج دارد که سرخ شود (گریل شود) سس را آماده کنید.

3-  ابتدا در کاسه ای بزرگ جعفری را خرد کرده، کمی شوید و سیر له شده اضافه شود. پوست لیموترش بدون سفیدی پشت پوست اضافه می شود. خود آب لیموترش تازه اضافه می شود. در آخر روغن زیتون در هنگام مخلوط کردن مایه اضافه می شود.

4 - سیب زمینی را که از پختنش مطمئن شده‌اید در این سس غلت می‌دهید و در بشقاب می‌ریزید.

5 -ماهی که دو طرفش هر کدام در حدود 3 دقیقه سرخ شده را روی سیب زمینی گذاشته، کاملا سس را روی ماهی ریخته و آماده سرو می‌شویم.

6- می خوریم!





مرحله اول

جعفری و شوید کاملا خرد شوند. مراقب انگشتان تان باشید.



مرحله دوم

سیر تازه و پوست لیمو کاملا رنده شود و به ترکیب جعفری و شوید اضافه شود.



مرحله سوم

آب لیموترش و روغن زیتون کاملا با سبزیجات مخلوط شود. نمک و فلفل به اندازه کافی اضافه شود.



مرحله چهارم

فیله ماهی همانند تصویر کاملا شکافته شود. اگر این تصویر در اندازه ریز چاپ شده عذرخواهی می کنیم!



مرحله پنجم

قبل از سرخ شدن روی پوست ماهی برش‌های نه چندان عمیقی برای نفوذ بهتر گرما و سس  بدهید.



مرحله ششم

هر طرف ماهی به مدت 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز ماهی سرخ شود. سیب‌زمینی‌های پخته شده را در ظرف بچینید. ماهی را روی سیب‌زمینی قرار دهید و سخاوتمندانه سس سبزیجات معطر را روی ماهی اضافه کنید.  در آخر در صورت تمایل روغن زیتون اضافه شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر عارفی - فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر
استیل رگال_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر