یه جور کوکو سیب زمینیِ جدید!
این کوفته در واقع همان کوکوی سیب زمینی است ولی کمی متفاوت تر از آن. با این تفاوت که این کوفته ها قبل از اینکه سرخ شوند در آب جوش کمی پخته می شوند. می توانید به جای پیازچه از سبزی معطر دیگری هم استفاده کنید.
مواد لازم
- 2 عدد سیبزمینی بزرگ
- 4 /3 1پیمانه آرد سفید
- 3 ق س شیر
- 2 ق س پیازچه ریز خردشده
- 1 ق چ پودر سیر
- به میزان لازم نمک و روغنزیتون
طرز تهیه:
۲. قابلمهای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. کمی هم نمک داخل آن بریزید. حالا با خمیر، توپهای کوچکی درست کنید سپس وسط آنها را با دست کمی فشار دهید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش به مدت ۳ دقیقه بیندازید سپس کوفتهها را روی ظرف مشبکی قرار دهید تا آب اضافی شان گرفته شود. سپس کوفته ها را در یک تابه با مقداری روغنزیتون سرخکنید تا کاملاً برشته شوند.


ارسال نظر