كباب لقمه با طعم لبناني
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
استخدام_4
استخدام_2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۴۰۹۴۱
۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴
۴۹۶۲۳
در منوي غذايي كبابي‌ هاي ما هم كباب لقمه‌ اي هست ولي كباب لقمه‌ اي ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ هاي كوچك به سيخ كشيده مي‌ شود اما كباب لقمه‌ اي لبناني‌ ها كاملا متفاوت است.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: در منوي غذايي كبابي‌هاي ما هم كباب لقمه‌اي هست ولي كباب لقمه‌اي ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌هاي كوچك به سيخ كشيده مي‌شود اما كباب لقمه‌اي لبناني‌ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

كباب لقمه لبناني

 مواد لازم

  • نان پيتا (مديترانه‌اي) به تعداد لازم
  • 300 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • 100 گرم جعفري ريز خردشده
  • 1 عدد پياز
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مايع مخصوص سرخ‌كردني مقداري

مواد لازم براي تهيه سس

  • 4 عدد گوجه فرنگي
  • 1 عدد پياز
  • 2 حبه سير
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زردچوبه و ادويه كاري مقداري
  • مقداري روغن

طرز تهیه:

1. پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

2.  نمك، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

3.  مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد  در روغن سرخ كنيد.

4. همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

5. حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه  و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

6. حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه‌فرنگي‌ها بخار شود.

7. سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تاپ لپتاپ_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آف دکور _فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر2
آف دکور _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر