adexo3
۲۴۲۰
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

پاي زردآلو

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۵ سانت پهن و دور خمير را مرتب كنيد.

پاي زردآلو

پاي زردآلو

مواد لازم :
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
  • شكر: يك‌دوم فنجان
  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • زردآلو خرد شده: ۱۴۰۰ گرم
  • آلبالو خشك خرد شده: يك‌دوم فنجان
  • سفيده تخم‌مرغ: يك عدد
  • شير: يك قاشق غذاخوري
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • خمير دولايه: يك عدد (برای تهیه این خمیر به کتاب مراجعه کنید)
  • مخلوط دارچين، جوز و زنجبيل: يك و يك‌دوم قاشق مرباخوري


روش تهیه :

فر را با حرارت 375 درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي گردي به قطر 25 سانت پهن و دور خمير را مرتب كنيد. يك‌دوم فنجان شكر، نشاسته، يك و يك‌دوم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين و نمك را مخلوط و ميوه‌ها را اضافه كنيد. مواد را روي خمير بريزيد. بقيه خمير را به شكل دايره‌اي به قطر 30 سانت پهن كنيد، با قالب گردي به قطر 3 سانت 30 تا 40 دايره از خمير در آوريد. سفيده و شير را مخلوط كنيد و با برس روي دايره‌ها بماليد. يك قاشق غذاخوري شكر و يك‌چهارم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين را با هم مخلوط كنيد و روي نصف دايره‌ها بپاشيد. 10 عدد از دايره‌هاي شكري را روي مخلوط زردآلو بچينيد. روي لبه‌هاي پاي با برس كمي از مخلوط سفيده بماليد و بقيه دايره‌ها را دور لبه پاي بچينيد يا مي‌توانيد خمير را يكدست و به طور ساده روي زردآلوها پهن كنيد. روی پاي فويل بكشيد و 35 دقيقه در فر بگذاريد. سپس فويل را برداريد، 15 دقيقه ديگر در فر بگذاريد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج