كباب ترش
۲۴۳۲۵
۱۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۴
۱۵۹۸۶ 
شعله حرارت منقل باید نسبت به كباب‌های دیگر ملایم‌تر باشد.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم
  •  راسته گوساله: نیم كیلوگرم
  •  گردو: 100 گرم
  •  رب انار ترش: یك قاشق غذا‌خوری
  •  آب انارترش: یك‌دوم پیمانه
  •  روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری
  •  سبزی‌ها (كوتكوتو، چوچاق، نعنا): یك قاشق غذاخوری
  •  پیاز خردشده: یك عدد
روش تهیه

گوشت گوساله را به تكه‌های مساوی متوسط تقسیم كرده، سپس رب انار و آب انار را با هم مخلوط می‌كنیم تا با هم حل شوند. سبزی‌های معطر محلی و گردو را با پیاز خردشده به رب و آب انار اضافه می‌كنیم و 24 ساعت در یخچال می‌گذاریم. هنگام به سیخ كشیدن گوشت، نمك و فلفل را به مواد اضافه می‌كنیم و با شعله خیلی ملایم سیخ‌ها را روی منقل قرار می‌دهیم.

فوت آشپزی 

شعله حرارت منقل باید نسبت به كباب‌های دیگر ملایم‌تر باشد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج