فوت‌ و فن پخت بوقلمون شکم پر
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۵۶۳۰۱
۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۹
۷۸۰۹۵
در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با ما همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت.
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کم‌خونی و افسردگی بسیار مفید است. بوقلمون علی‌رغم مرغ هم دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و هم دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت‌های ران است.

در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم. با ما همراه باشید با روش تهیه این غذای خوشمزه و پرخاصیت.


بوقلمون شکم پر

مواد لازم براي 12نفر

  • 1 عدد بوقلمون متوسط بین 6 تا 8 کیلو
  • 100 گرم کره
  • 2 /1 پیمانه زعفران محلول در آب
  •  2 پیمانه پیازداغ
  • 1 کیلو گوشت چرخ کرده
  • 300 گرم شاه بلوط
  • 1 پیمانه کرفس ریز شده و تفت داده شده
  • 3 عدد فلفل کبابی
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 100 گرم گردوی چرخ شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا بوقلمون را خوب بشویید، داخل شکم آن را آغشته به نمک و فلفل کنید و 50 گرم کره داخل شکم بوقلمون بمالید.

2. از قبل گوشت چرخ کرده را با کمی پیازداغ داخل یک تابه مناسب تفت دهید. شاه بلوط چرخ شده را هم به گوشت اضافه کنید. بقیه پیازداغ و گردوی چرخ شده و کرفس ریز شده را هم به مواد گوشتی اضافه کنید. حالا فلفل کبابی خرد شده، کمی زعفران و نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنید.

3. مواد را داخل شکم بوقلمون بریزید و شکم آن را با سوزن درشت بدوزید. پاهای آن را مثل مرغ محکم به هم ببندید. پیاز درشت را حلقه‌حلقه کرده و آن را کف سینی فر یا یک ظرف مخصوص بچینید. کمی نمک و فلفل هم روی پیازها بریزید.

4. روی پوست بوقلمون کمی زعفران بمالید. 50 گرم کره را هم روی آن مالیده و سپس بوقلمون را داخل سینی قرار دهید. سینی را داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بگذارید.

5. وزن بوقلمون را حساب کنید. هر مقدار که بود عدد یک را از آن کم کنید تا مقدار زمانی که برای پختش لازم است به دست آید (وزن بوقلمون – 1 = زمان پخت) این‌گونه زمان پخت به دست می‌آید.

6.  طی زمان پخت کف سینی، آب بوقلمون جمع می‌شود. آن را مرتب با برس روی بوقلمون بمالید تا براق شود. برای اینکه پخت بهتری داشته باشید، می‌توانید بوقلمون را با فویل بپوشانید.

يه جور ديگه

اگر شاه بلوط نبود از فندق استفاده کنید.

فوت‌وفن پخت بوقلمون

- بهتر است بوقلمون را تازه از بازار تهیه کرده و بپزید. اگر بوقلمون یخ‌زده گرفتید، دو روز آن را داخل یخچال قرار دهید تا یخ آن باز شود. دقت کنید که بوقلمون یخ‌زده را در دمای اتاق قرار ندهید تا یخ آن باز شود.

- یک ساعت قبل از اینکه بوقلمون را بپزید، از یخچال بیرون آورید. این کار به پخت بهتر بوقلمون کمک می‌کند.

بوقلمون شکم پر

- اگر می‌خواهید داخل شکم بوقلمون را با چاشنی موردنظرتان پر کنید، بهتر است چاشنی را جداگانه بپزید، سپس در نیم ساعت آخر پخت بوقلمون، داخل شکم آن کنید؛ چون با اضافه کردن چاشنی، زمان پخت بوقلمون افزایش پیدا می‌کند.

-بهترین روش برای مزه دار کردن بوقلمون استفاده از آب‌نمک است. به‌جای اینکه شکم بوقلمون را با چاشنی پر کنید می‌توانید آن را در آب‌نمک به مدت چند ساعت یا از شب تا صبح خیس کنید. این کار باعث می‌شود بوقلمون شما خوش‌طعم‌تر و لذیذتر شود. به این صورت که در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و به ازای هر 4 لیتر آب حدود یک فنجان نمک به آن اضافه کنید، سپس بوقلمون را داخل آن قرار دهید و آن را به مدت 2-4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر می‌خواهید آن را از شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید، مقدار نمک را نصف کنید.

- اگر می خواهید شکم بوقلمون را با چاشنی پر کنید، بهتر است دیگر آن را در آب‌نمک نخوابانید؛ چون بوقلمون شما بیش‌ازاندازه شور شود.

- اگر می‌خواهید از پخت بوقلمونتان مطمئن شوید، می‌توانید یک عدد چاقو داخل ران آن فرو کنید. اگر آب داخل آن از بین رفته بود، می‌توانید بوقلمون را از فر درآورید.

- بعد از پخت بوقلمون، بهتر است حدود 30-20 دقیقه به آن استراحت دهید، سپس آن را خرد کنید. این کار باعث می‌شود خرد کردن آن راحت‌تر شود.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_تزریق چربی