جوجه‌ کباب با سس گردو و رب انار
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۶۶۴۶۷
۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲
۴۶۲۴۵
برای درست کردن جوجه کباب همیشه از قبل جوجه ها را مزه دار می کنند. روش های مختلفی برای طعم دار کردن جوجه ها وجود دارد. در این مطلب جوجه ها را با رب انار و گردو طعم دار کرده ایم.
مجله آشپزی مثبت - مریم رشدی:برای درست کردن جوجه کباب همیشه از قبل جوجه ها را مزه دار می کنند. روش های مختلفی برای طعم دار کردن جوجه ها وجود دارد. در این مطلب جوجه ها را با رب انار و گردو طعم دار کرده ایم.

جوجه‌کباب  با سس گردو و رب انار

مواد لازم براي 4 نفر

  • 1 کیلوگرم جوجه‌کباب ساده
  • 4-3 ق س رب انار
  • به تعداد لازم سیخ چوبی
  • 100 گرم گردوی آسیاب شده
  • 2 ق س روغن‌زیتون

طرز تهیه:

1. ابتدا جوجه‌کباب‌ها را به قطعات مناسب برش دهید. در یک ظرف مناسب رب انار را بریزید، سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده ، مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن‌زیتون را هم افزوده و مواد را خوب هم بزنید تا سس کمی رقیق شود.

2. سس آماده شده را روی جوجه‌کباب‌های خرد شده بریزید و آنها را خوب به سس آغشته کنید، سپس ظرف حاوی جوجه‌کباب‌ها را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جوجه‌کباب‌ها طعم دار شوند.

3. کمی قبل از پخت، جوجه‌کباب‌های طعم دار شده را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از گرم شدن روغن، سیخ‌های جوجه‌کباب را داخل تابه بچینید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا جوجه‌ها مغزپخت شوند، سپس در تابه را برداشته، سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. حالا می‌توانید سرخ شان کنید.

يه جور ديگه

می‌توانید جوجه‌کباب را داخل فر هم بپزید. به این صورت که فر را روشن کنید تا گرم شود. بعد داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را چرب کنید، سپس سیخ‌های آماده شده را روی سینی چیده و آن را داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه بگذارید. پس از اطمینان از پخت جوجه‌کباب، شعله بالای فر را روشن کنید تا روی جوجه‌ها هم کمی سرخ شود، سپس آن را سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_تزریق چربی موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر صالحی_فوتر
فنی آتل_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
روشا فارمسی_فوتر