كیك توت‌فرنگى
۲۸۱۷۴
۰۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۷
۱۰۱۴۵
زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شكر و آب‌جوش با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. وانیل را افزوده و با مواد مخلوط كنید.....
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها: 


مواد لازم:
  •   تخم‌مرغ: 6عدد
  •   شكر: 150 گرم
  •   آرد: 125 گرم
  •   آرد ذرت: 25 گرم
  •   بكینگ‌پودر: یك قاشق​چای‌خوری
  •   آب‌جوش: یك‌چهارم پیمانه
  •  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •   خامه فرم گرفته: 750 گرم
  •   توت‌فرنگی: یك كیلو
  •   پرك بادام: به میزان لازم
  •   برگ‌های زیبای پاپیتال: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - كف قالب 23 سانتی‌متری را كاغذ روغنی پهن كرده و  فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید.

 2- زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شكر و آب‌جوش با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. وانیل را افزوده و با مواد مخلوط كنید.

3-  در ظرفی جداگانه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مخلوط زرده را با سفیده تركیب كرده و آرد و آردذرت و بكینگ‌پودر را بیفزایید و به صورت دورانی و به آرامی با هم مخلوط كرده و داخل قالب بریزید و در فر گرم‌شده به مدت تقریبی یك ساعت بپزید.

4- پس از خارج‌كردن كیك از فر آن را داخل قالب خنك كنید. آنگاه كیك را از ارتفاع به 3 قسمت تقسیم كرده هریك از لایه‌ها را با شربت ساده یا آب كمپوت كمی مرطوب كنید و با خامه فرم گرفته و توت‌فرنگی خرد شده پوشش دهید.

5- لایه‌های كیك را به هم بچسبانید و روی اطراف آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با برش‌هایی از توت‌فرنگی و پرک بادام تزیین كنید. برگ‌های پاپیتال را شسته و خشك كنید و اطراف كیك قرار دهید.


نكته:

مواد خشك را الك كنید. به جای توت‌فرنگی از میوه‌های دلخواه دیگری هم می​توانید استفاده كنید.

در صورت دلخواه از شربت کاراملی شده برای رویه کیک استفاده کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج