پاستا گوجه، زیتون و اسفناج
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۲۸۳۵۱۶
۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
۲۵۹۵۸
گوجه های انگوری برای این پاستا خوشمزه بسیار مناسب هستند، اما اگر این نوع گوجه فرنگی در دسترستان قرار نداشت می توانید همان گوجه رنگی عادی را به صورت مکعبی ببرید و استفاده کنید. پاستا سبزیجات با اینکه گوشت ندارد ولی شما را به طعمی لذیذ و خاص دعوت می کند.
وب سایت دکتر کرمانی: گوجه های انگوری برای این پاستا خوشمزه بسیار مناسب هستند، اما اگر این نوع گوجه فرنگی در دسترستان قرار نداشت می توانید همان گوجه رنگی عادی را به صورت مکعبی ببرید و استفاده کنید. پاستا سبزیجات با اینکه گوشت ندارد ولی شما را به طعمی لذیذ و خاص دعوت می کند.

مواد لازم:

  • 225 گرم پاستا نپخته طرح دار ( حدود دو فنجان )
  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • 2 حبه سیر بزرگ که ریز خرد شده باشند
  • دو فنجان گوجه فرنگی انگوری، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
  • یک دوم فنجان آب سبزیجات (با قرار دادن مقداری سبزیجات در آب و جوشاندن آن بدست می آید)
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 10 عدد زیتون، بدون هسته و درشت خرد شده
  • 4 فنجان اسفناج
  • یک چهارم فنجان ریحان خرد شده
  • 28 گرم پنیر پارمسان خرد شده (حدود یک چهارم فنجان)

پاستا گوجه، زیتون و اسفناج

روش پخت:


1- یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، به مدت 8 دقیقه بپزیدش، پاستا را در یک آبکش خالی کنید، یک دوم فنجان از آب درون قابلمه را کنار بگذارید.

2- یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، تکانش دهید تا همه سطح ماهی تابه به روغن آغشته شود. فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید، به مدت 30 ثانیه سرخشان کنید.

3- گوجه فرنگی، آب سبزیجات، فلفل سیاه و زیتون را اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی شروع به از هم پاشیدن کنند بپزید، مرتب مواد را بهم بزنید. پاستا و یک دوم فنجان آبی که از قابلمه جدا کردید را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد 2 دقیقه بجوشد. اسفناج و ریحان را نیز اضافه کنید، دو دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید. میکس پاستا را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید، و روی هر کدام پنیر پارمسان بریزید. همان موقع سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:


  • کالری: 305
  • چربی در یک وعده: 7.1 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 2 گرم
  • چربی عیر اشباع در یک وعده: 3.7 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.6 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 11.9 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 49.5 گرم
  • فیبر در یک وعده: 4 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 6 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 458 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 123 میلی گرم
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فرش تارنگ_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فرش تارنگ_فوتر
کالابرد_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
فنی آتل_فوتر
استیل رگال_فوتر