قیمه ریزه نخودچی، آشپزی به سبک نصفه جهان!
۲۸۸۱۵۴
۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۷
۲۴۶۲۱
کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف جهان در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.
وب سایت پیمونه: کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف جهان در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.

قیمه ریزه نخودچی

مواد لازم:
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
  • 250 گرم آرد نخودچی
  • 1 عدد متوسط پیاز
  • 1 پیمانه   آب ولرم 
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری   نعنا خشک
  • 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
  • به میزان لازم نمک وفلفل
طرز تهیه

1.ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه ونمک وفلفل ونصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید ، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.

 2.گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود . پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک وفلفل وزردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یکدستی درست شود.

3. نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید . سپس دست را خیس کرده وبه اندازه توپهای اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته واجازه می دهیم کاملاً پخته وجا افتاده شود . این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

 4.دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:34 - 1394/11/06
نعنا خشک نباید ریخت!!! مرزه خشک صحیح است. اندازه شان هم باید کوچکتر تز گردو باشد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج