کیکی که فقط در فصل سرما میتوان درست کرد
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۹۶۹۳۷
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
۲۱۱۲۱
کیک خرمالو و گردو
برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ یک سری عاشق این میوه هستند، عده دیگر حاضر نیستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستید،مطمئنا عاشق کیک آن هم می شوید. این کیک را فقط همین فصل می توانید درست کنید پس فرصت را از دست ندهید.
مجله آشپزی مثبت - نيره اعظم زنجاني: برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ یک سری  عاشق این میوه هستند، عده دیگر حاضر نیستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستید،مطمئنا عاشق  کیک آن هم می شوید. این کیک را فقط همین فصل می توانید درست کنید پس فرصت را از دست ندهید.

کیک خرمالو و گردو

مواد لازم

  •  2عدد تخم‌مرغ
  • 2 پیمانه آرد الک شده
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 2 /1 پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه خرمالوی له‌شده
  • 3 /1 پیمانه مغز گردوی خرد شده
  • 2 ق چ بیکینگ‌پودر
  •  2 /1ق چ پودر جوز هندی
  • 2 /1 ق چ نمک

 
طرز  تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب شکر، تخم‌مرغ وکمی نمک بریزید و با همزن برقی آنها را خوب بزنید. روغن مایع را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. این مواد را حدود 3 دقیقه باهمزن برقی بزنید.

2. آرد، بیکینگ‌پودر و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و سپس آنها را الک کنید. حالا مخلوط را به‌آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و به‌صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.

3. خرمالوها را پوست بگیرید و آنها را له کنید، در حدی که تکه‌های آن در کیک دیده شود، سپس آن را همراه با گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید. مواد را با لیسک به‌آرامی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

4. یک قالب به قطر 20 سانت را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک کاملا بپزد و آماده شود.

5. وقتی کیک پخت، قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس کیک را از قالب درآورده و سرو کنید.

فوت‌وفن

چند دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک کنید، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
اورانوس_فوترموبایل2
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
تنورستان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر صالحی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر