کیکی که فقط در فصل سرما میتوان درست کرد
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نداف کرمانی 1
زمردی_داخلی1
ریزخور_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۲۹۶۹۳۷
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
۲۱۰۸۹
کیک خرمالو و گردو
برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ یک سری عاشق این میوه هستند، عده دیگر حاضر نیستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستید،مطمئنا عاشق کیک آن هم می شوید. این کیک را فقط همین فصل می توانید درست کنید پس فرصت را از دست ندهید.
مجله آشپزی مثبت - نيره اعظم زنجاني: برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ یک سری  عاشق این میوه هستند، عده دیگر حاضر نیستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستید،مطمئنا عاشق  کیک آن هم می شوید. این کیک را فقط همین فصل می توانید درست کنید پس فرصت را از دست ندهید.

کیک خرمالو و گردو

مواد لازم

  •  2عدد تخم‌مرغ
  • 2 پیمانه آرد الک شده
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 2 /1 پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه خرمالوی له‌شده
  • 3 /1 پیمانه مغز گردوی خرد شده
  • 2 ق چ بیکینگ‌پودر
  •  2 /1ق چ پودر جوز هندی
  • 2 /1 ق چ نمک

 
طرز  تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب شکر، تخم‌مرغ وکمی نمک بریزید و با همزن برقی آنها را خوب بزنید. روغن مایع را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. این مواد را حدود 3 دقیقه باهمزن برقی بزنید.

2. آرد، بیکینگ‌پودر و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و سپس آنها را الک کنید. حالا مخلوط را به‌آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و به‌صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.

3. خرمالوها را پوست بگیرید و آنها را له کنید، در حدی که تکه‌های آن در کیک دیده شود، سپس آن را همراه با گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید. مواد را با لیسک به‌آرامی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

4. یک قالب به قطر 20 سانت را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک کاملا بپزد و آماده شود.

5. وقتی کیک پخت، قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود، سپس کیک را از قالب درآورده و سرو کنید.

فوت‌وفن

چند دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک کنید، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر