سوپ عدس و نخود فرنگي
۲۹۷۲
۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۲
۱۵۸۱۲ 
سوپي براي تمام فصول
1. براي تهيه سبزي‌ها، روغن را در يك ماهي‌تابه مناسب گرم كنيد و سبزي‌ها را داخل روغن ريخته و 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.
  • زمان آماده‌سازي: 10 دقيقه
  • زمان پخت:  2 ساعت



مواد لازم :
  • روغن زيتون: يك قاشق چاي‌خوري
  • تره فرنگي خرد  شده: يك عدد
  • سير: يك حبه
  • عدس: 400 گرم
  • مخلوط جعفري آويشن: 2 قاشق غذاخوري
  • نخود فرنگي: 200 گرم
  • نعنا: يك قاشق غذاخوري
سبزي‌هاي لازم:
  • روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • هويج خرد شده: يك عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: 4 عدد
  • سبزي‌هاي معطر: يك دسته
  • آب: 1300 ميلي‌ليتر
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم



روش تهیه :

 1. براي تهيه سبزي‌ها، روغن را در يك ماهي‌تابه مناسب گرم كنيد و سبزي‌ها را داخل روغن ريخته و 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. سپس سبزي‌هاي معطر را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله سبزي‌ها را داخل ظرف مناسب حاوي آب بريزيد و اجازه دهيد با دماي ملايم حدود يك ساعت و نيم بپزد و جوش بيايد، در حدي كه حجم كل سبزي‌ها به حدود 900 ميلي‌ليتر برسد. سبزي‌ها را آب‌كشي كنيد و عصاره آنها را نگهداريد.
 2.  روغن را در يك ماهي‌تابه ريخته و تره فرنگي و سير را اضافه كرده و به‌مدت 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد تا تره فرنگي خوب نرم شود.
 3.  عدس و عصاره سبزي‌ها را به در مواد لازم اضافه كنيد و بگذاريد حدود 10 دقيقه بجوشد. نخود فرنگي را هم به مواد اضافه كنيد و حدود 5 دقيقه ديگر آن را بپزيد.
 4.  سوپ را از صافي رد كنيد تا مايع نرمي به دست آيد. دوباره مواد را داخل تابه برگردانيد و با يكديگر مخلوط كنيد و كمي فلفل و آويشن روي آن
 بريزيد.
 5.  هنگام سرو سوپ كمي نعنا روي هر كدام از بشقاب‌هاي سوپ قرار دهيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج