کیک مکزیکی، به این سادگی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۹۷۵۶۰
۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
۲۳۵۷۳
کیک سه شیر
کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیک‌های مرطوب (moist cake) به‌شمار می‌رود؛ با مزه‌کردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن می‌پیوندید. برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده می‌شود.
وب سایت پارسه گرد: کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیک‌های مرطوب (moist cake) به‌شمار می‌رود؛ با مزه‌کردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن می‌پیوندید. یک کیک مرطوب و ساده مکزیکی که با نام (ٰTres leaches cake) در سراسر دنیا معروف است؛ برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده می‌شود.

کیک سه شیر

  مواد لازم:
  • تخم‌مرغ بزرگ 8 عدد
  • شکر 1.5 پیمانه
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • شیر عسلی 400 گرم
  • خامه 340 گرم 
  • شیر1 پیمانه
  • قهوه اسپرسو 5 قاشق سوپ‌خوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته به میزان لازم برای سرو
  • توت‌فرنگی ورقه شده به میزان لازم برای سرو
طرز تهیه:

1.  درون کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بهم می‌زنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم می‌زنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه 22 در 33 سانتی‌متر قرار می‌دهیم.

2.  کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار می‌دهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید.

3. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم می‌زنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را می‌پوشانیم و حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز در یخچال نگه می‌داریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند

4. کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار می‌دهیم. سطح هر کدام از برش‌های کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین می‌کنیم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
اورانوس_فوترموبایل2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو