کاپ‌ کیک های ژاپنی!
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۰۶۳۸۴
۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
۲۱۸۱۵
کاپ کیک هوکایدو پرتقالی با کرم کاسترد وانیلی
این کیک به صورت دونه ای پخته می شه. در قالب های مقوایی مکعب مربعی. یعنی قالب های مقوایی رو روی سینی فر می گذارند و می پزند.
وب سایت سوران: این کیک به صورت دونه ای پخته می شه. در قالب های مقوایی مکعب مربعی. یعنی قالب های مقوایی رو روی سینی فر می گذارند و می پزند. چون اینجا همچین قالب هایی نیست (یا حداقل من ندیدم)، می تونیم از قالب کاپ کیک یا مافین استفاده کنیم. قالب های مربعی تکی هم توی لوازم قنادی ها هست.میتونید از این قالب های سیلیکونی مربع استفاده کنید و توش کاغذهای کاپ کیک رو بذارید (البته قبلش با عمل پرس چند قالب مربع روی یک قالب مربع که درونش کاغذ کاپ کیک گذاشته شده، کاغذها رو به حالت مربعی در میاریم.)

طرز تهیه کاپ کیک هوکایدو پرتقالی با کرم کاسترد وانیلی ( ژاپنی )

مواد اولیه:

  • وانیل 1 ق چ
  • شکر (برای سفیده تخم مرغ) 50 گرم(1/4 پیمانه سرخالی)
  • سفیده تخم مرغ 6 عدد
  • بکینگ پودر 1 ق چ
  • روغن (مایع گیاهی) 1/3 پیمانه
  • آرد 135 گرم(1 پیمانه سرخالی)
  • شیر شیر 80 میلی لیتر(1/3 فنجان)
  • نمک ¼ ق چ
  • شکر (برای زرده تخم مرغ) 70 گرم، بین ¼ و 3/1 پیمانه
  • تخم مرغ (زرده) تخم مرغ 4 عدد
  • آب پرتقال 1 ق غ
کاسترد وانیلی :
  • شیر شیر 2/3 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1/6 پیمانه
  • آرد ذرت 1 ق غ
  • کره 1 ق غ
  • خامه (زده شده) 2/3 پیمانه

طرز تهیه:

1.فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم تا گرم شود. 16 عدد کاغذ کاپ کیک درون قالب های مربعی که در سینی فر چیدیم، قرار می دهیم.

2.در یک کاسه، آرد و بیکینگ پودر رو الک می کنیم.

3.زرده تخم مرغ و 70 گرم شکر رو با همزن آنقدر می زنیم که به رنگ کرمی کم رنگ دربیاد. نمک و وانیل و آب پرتقال رو اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. بعد شیر و روغن مایع رو اضافه می کنیم. باز کمی هم می زنیم. و در نهایت، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه می کنیم. تا جایی هم می زنیم که مواد کاملا مخلوط شوند و نه بیشتر.

4.سفیده های تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا فومی شکل شود. شکر رو اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم که کاملا سفید شود و پف کند و با برگردوندن ظرف حاوی سفیده و شکر، مواد از ظرف نریزد.

5.یک سوم سفیده رو به مخلوط زرده اضافه می کنیم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط می کنیم. دو سوم باقیمانده سفیده رو هم اضافه کرده و باز به صورت دورانی با لیسک هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شود.

6.مواد را داخل کاغذهای کاپ کیک آماده شده می ریزیم (کاغذهارو کامل پر نمی کنیم. اجازه می دیم به اندازه نیم سانت از سر کاغذها خالی بمونه برای پف کیک.) و کاپ کیک ها را برای مدت 20-25 دقیقه می گذاریم در فری که قبلا گرم کرده ایم بپزد.

7. برای اطمینان از پخت با فرو و خارج کردن یک چوب کبریت یا خلال دندان درون یکی از کیک ها، در صورتی که خلال دندان تمیز بیرون آمد و کیک به آن نچسبیده بود، متوجه پخته شدن آن می شویم.پس از خارج کردن سینی از فر، برای 20 دقیقه می گذاریم روی یک صفحه مشبک تا کاملا خنک شود.

دستور تهیه کاسترد وانیلی

1.زرده تخم مرغ، شکر و آرد ذرت را با همزن می زنیم تا کرم کم رنگ شود. شیر و وانیل را مخلوط کرده روی شعله گاز حرارت می دیم تا بجوشه. نصف شیر رو درون مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم. بعد این مواد مخلوط شده رو به مابقی شیر اضافه می کنیم. دوباره حرارت می دیم و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم تا کاسترد غلیظ بشه.

2.از روی شعله بر می داریم. کره رو اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه. کاسترد رو درون یخچال می ذاریم تا سرد بشه. قبل از اینکه کاسترد رو درون کیسه قیف بریزیم، خامه زده شده رو به اون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست بشه.

3.برای تزیین کاپ کیک هوکایدو با کاسترد، وسط کیک ها رو با چاقو به صورت مربع یا گرد بریده و جدا می کنیم. سعی کنید این برش عمیق باشه ولی احتیاط کنید که به قدری عمیق نبرید که به کف کیک برسه. سپس با قیف کاسترد رو درون حفره های ایجاد شده روی کیک ها می ریزیم.

اگر دوست داشتید، می تونید بعد از ایجاد حفره وسط کیک ها، روی اونها رو با پودر شکر یا پودر قند تزیین کنید و بعد کاسترد رو در حفره ها بریزید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر