قلیه میگو، چکیده آشپزی جنوب ایران
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۰۹۸۰
۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۳
۱۷۶۸۶
بین خورش‌های جنوب ایران، قلیه از همه معروف‌تر و شناخته‌شده تر است. در حقیقت این غذا به نوعی چکیده آشپزی جنوب ایران است و با اندکی تغییر در اکثر شهرها به عنوان یکی از غذاهای اصلی پخته می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: بین خورش‌های جنوب ایران، قلیه از همه معروف‌تر و شناخته‌شده تر است. در حقیقت این غذا به نوعی چکیده آشپزی جنوب ایران است و با اندکی تغییر در اکثر شهرها به عنوان یکی از غذاهای اصلی پخته می‌شود. قلیه میگو کاملا مشابه قلیه ماهی است و تنها تفاوت آن، استفاده از میگو به جای ماهی است.



مواد لازم برای 4 نفر:

  •   سبزی قلیه: 200 گرم، ساطوری
  •  میگو: 200 گرم
  •  زردچوبه: 2 قاشق چای‌خوری
  •  سیر: 4 حبه
  •  فلفل سبز تند: یک عدد
  •  شیره تمبر هندی: نصف پیمانه
  •  آرد: یک قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  •  نمک: به میزان لازم

روش تهیه:


1 - میگوها را پاک کرده و نصف کنید. دانه‌های فلفل سبز را خارج کرده و با سیر بکوبید تا خمیر شود.


2 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. سبزی را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا سرخ شود.


3 - سبزی را گوشه قابلمه جمع کرده و آن قسمت را از شعله دور کنید. میگوها را همراه زردچوبه، سیر و فلفل، 4 دقیقه تفت  دهید. سپس میگوها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.


4 - آرد را در کمی آب سرد حل کرده و همراه شیره تمبر هندی به سبزی اضافه کنید. یک پیمانه آب جوش در قلیه ریخته و روی شعله ملایم و با  در بسته، 30 دقیقه آن را بپزید.


5 - 10 دقیقه قبل از سرو قلیه، میگوها را به خورش اضافه کنید. هنگامی که خورش غلیظ شد و جاافتاد، نمک آن را اندازه کرده و با چلو یا نان سرو کنید.

نکات:


1 - بهترین روش تهیه خمیر سیر و فلفل آن است که آنها را همراه یک قاشق چای‌خوری نمک در هاون بکوبید.


2 - همان طور که گوشت بره، جوجه و گوساله از گوسفند، ‌مرغ و گاو نرم‌تر و لذیذتر است، میگوی ریز نیز از میگوی درشت بهتر و قیمت آن ارزان‌تر است.


3 - سبزی قلیه،‌گشنیز و شنبلیله به نسبت 4 به یک یا 5 به یک است.


4 - دلیل دیر اضافه کردن میگو آن است که در صورت پخت زیاد، سفت و لاستیکی می‌شود.


5 - برای تهیه شیره تمبر هندی، نصف بسته آن را در نصف پیمانه آب جوش حل کرده و صاف کنید.
این خوراک در ظروف سیلیوا سرو و ارائه شده است.

برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
United States
23:39 - 1391/09/10
سلام.خسته نباشید. نرم افزار کتاب اشپزی اگر ممکنه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
کالابرد_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
استیل رگال_فوتر
چوب و هنر _فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2