در نوروز چه بخوریم و چه نخوریم‌
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۱۰۴۸۲
۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲
۱۳۲۵۲
یک پزشک و محقق طب سنتی در خراسان‌جنوبی‌ گفت: در نوروز و فصل بهار نباید در مصرف غذاهای گرم و تر، گوشت‌ها، شیرینی‌ها و ادویه تند و تیز و نیز ترشی‌ها افراط کرد.
خبرگزاری ایسنا: یک پزشک و محقق طب سنتی در خراسان‌جنوبی‌ گفت: در نوروز و فصل بهار نباید در مصرف غذاهای گرم و تر، گوشت‌ها، شیرینی‌ها و ادویه تند و تیز و نیز ترشی‌ها افراط کرد.

مریم نواب‌زاده، با بیان اینکه مضرترین چیز برای بدن، خوردن غذای جدید بوده درحالی که هنوز غذای قبلی کامل هضم نشده است، اظهار کرد: برای اینکه حجم مواد زائد داخل بدن را افزایش ندهیم، بهترین راهکار، پرهیز از پرخوری و درهم خوری است.

وی ادامه داد: اگر این درهم خوری و غذا خوردن روی غذای قبلی، غذاهای غلیظی مثل فست‌فودها، ماکارونی، سس مایونز، سالاد الویه، سیب زمینی و ...باشد، باعث بروز بیماری‌هایی مثل درد مفاصل، سنگ کلیه، نقرس و بسیاری از بیماری‌های بلغمی و سوداوی خواهد شد.

این دستیار تخصصی طب سنتی با اشاره به بهترین غذاها در فصل بهار به خصوص ایام عید نوروز، افزود: بهترین غذاها، آش و سوپ ساده با گیاهان و سبزی‌های هر منطقه، سوپ جو، سبزی پلو، ماءالشعیر طبی، کاهو و سکنجبین، سمنو (مخصوصاً برای افراد مبتلا به کم خونی و ضعف) و میوه در حد متعادل است.

نواب‌زاده تاکید کرد: افرادی که مشکلات معده و مفاصل نداشته می‌توانند سالاد کاهو را در یک وعده با کمی آبغوره و روغن زیتون میل کنند.

افرادی که گرمای بدنشان بالاست و یا اینکه زیاد از شیرینی‌ها و غذاهای چرب و آجیل استفاده کرده بهتر است از شربت‌های خانگی فرونشاننده حرارت مثل شربت ریواس، زرشک، غوره، نارنج و لیمو استفاده کنند.

نواب‌زاده با اشاره به مصرف شیرینی‌ها، به افراد توصیه کرد که انواع کوچکتر شیرینی‌ را انتخاب کرده تا حجم کمتری از مواد قندی ساده و چربی‌ها را دریافت کرده باشید.

تخمه‌های روغنی استفاده نکنید


به گفته این پزشک طب سنتی ، بهتر است به جای تخمه‌های دارای روغن‌های سرد مانند آفتابگردان و تخمه ژاپنی و امثال آن از تخمه کدو استفاده کرد. همچنین میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کرده همچنین در هنگام خوردن شیرینی سعی شود با آن آب نخورید که مضر خواهد بود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به اینکه گردو و بادام را به صورت باز باشند استفاده نکنید، تصریح کرد: باید در زمان مصرف گردو و بادام شکسته شوند و یا زمان کوتاهی از شکسته شدن آن گذشته باشد.

نواب‌زاده با بیان اینکه بهترین آجیل‌ها به ترتیب بادام درختی، گردو و فندق است، عنوان کرد: مصرف روزانه 7 تا 21 بادام برای پاکسازی کبد، تقویت استخوان‌ها، رشد قدی اطفال و افزایش هوش و حافظه مؤثر است.

البته بادام در زمان مصرف باید شکسته شود، ضمن اینکه افرادی که نتایج تست انسولین آنها غیرعادی بوده می‌توانند با افزودن بادام به رژیم غذایی خود از بروز دیابت پیشگیری کنند.

مصرف زیاد مواد شیرین و بیماری‌های خطرناک

پزشک و محقق طب سنتی در خراسان‌جنوبی‌، گفت: مصرف زیاد مواد شیرین و شور تا حدی تشنگی شدیدی ایجاد کرده و مصرف آب یا دوغ یا نوشابه یخ به شدت برای کبد مضر بوده و به مرور با تکرار این عادت غلط، کبد خسته شده و به سمت کبد چرب و سیروز کشیده می‌شود. کسانی که آلرژی فصلی دارند، باید از مصرف غذاهایی که سریعاً در معده فساد می‌پذیرد مثل خیار، گوجه فرنگی و شیر پرهیز کرده و ماءالشعیر طبی را طبق دستور تهیه و مصرف کنند.

وی با اشاره به درمان ریشه‌ای آلرژی، تصریح کرد: از تعطیلات نوروز استفاده کرده و زیر نظر متخصص برای سه روز فقط از ماءالشعیر استفاده کرده تا در حد بسیار بالایی از عارضه آلرژی رهایی پیدا ‌کنید.

وی با اشاره به مصرف تنقلات، بیان کرد: از میان تنقلات، بادام طبع معتدلی داشته و برای اکثریت افراد قابل استفاده است. انجیر نیز برای کسانی که مبتلا به یبوست هستند، مناسب بوده پسته و گردو طبع به شدت گرمی داشته و افراط در مصرف آنها می‌تواند مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه کسانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، نباید آجیل شور مصرف کنند، بیان کرد: مصرف آجیل شور باعث بالا رفتن بیشتر فشار خون و افزایش احتمال گرفتگی‌ قلبی عروقی و سکته در افراد مبتلا به پرفشاری خون هستند، وجود دارد.

این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: افراد مبتلا به کبد چرب، چربی بالای خون و پر فشاری خون سعی کرده از غذاهای فریزری و بسته‌بندی شده، کنسروها، گوشت گاو و گوساله، سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز، سس مایونز، حلیم، کله‌پاچه، نان فطیر و خوب پخته نشده حتّی المقدور کم‌تر استفاده کنند.

نواب زاده با بیان اینکه زمان مصرف آب و مایعات با فاصله از غذا مصرف شود، خاطر نشان کرد: گاهی اوقات هرچقدر آب یخ مصرف می‌کنید، عطش برطرف نشده این نوع تشنگی، عطش کاذب نام داشته که معمولاً بعد از خوردن غذاهای غلیظ و دیرهضم رخ داده و راه برطرف کردن آن، نوشیدن یک لیوان شربت عسل گرم به صورت جرعه جرعه است.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
شفا_فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر
پارسیان طب - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر