دال عدس، غذای صمیمی جنوبی ها
۳۱۰۹۵
۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۶
۲۰۰۵۲ 
عدس قرمز را پاك كنید و بشویید، سپس 10 دقیقه با 2تا3 پیمانه آب بجوشانید و هنگامی كه به جوش آمد، كف آن را بگیرید و شعله را كم كنید....

برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: اگر گذرتان به خانه یك جنوبی بیفتد و او با شما احساس صمیمیت كند، یكی از غذاهایی كه شما را به خوردن آن دعوت می‌كند، دال عدس است. خوراك دال‌عدس كه به احتمال زیاد از هندوستان به ایران آمده و جاخوش كرده است که در هر منطقه‌ای به اشكال مختلف طبخ می‌شود، اما در بین تمام آنها محبوب است. این غذا به عنوان سحری، افطاری و یك شام گیاهی، خوراكی كامل و لذیذ است.



مواد لازم:

  •   عدس قرمز: 200 گرم
  •   پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری
  •   سیب‌زمینی متوسط: یك عدد،‌ نگینی
  •   روغن: 4 قاشق غذاخوری
  •   شیره تمبرهندی: نصف پیمانه
  •   زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  •   نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم

روش تهیه:


1 - عدس قرمز را پاك كنید و بشویید، سپس 10 دقیقه با 2تا3 پیمانه آب بجوشانید و هنگامی كه به جوش آمد، كف آن را بگیرید و شعله را كم كنید.

2 - روغن را داغ كرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید، زردچوبه را اضافه كرده و همراه سیب‌زمینی به عدس اضافه كنید. پس از 20 دقیقه یا هنگامی كه سیب‌زمینی پخت، شیره تمبرهندی را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. با نان سرو ‌شود.

نکات:


 1 - به جای شیره تمبرهندی از 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی استفاده كنید.

2 - برای تهیه شیره تمبرهندی، 50 گرم آن را در نصف پیمانه آب‌جوش حل كرده و صاف كنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
20:27 - 1391/09/29
یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا واسه تموم جنوبی های خونگرم
United States
06:05 - 1391/09/30
سلام.مرسی ازوبلاگ خوبتون.
Iran, Islamic Republic of
00:27 - 1398/04/26
چه بد درست کرده
Iran, Islamic Republic of
15:53 - 1398/04/29
عالی بود طرز تهیه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج