اسپاگتی سبز با قارچ و اسفناج
۳۱۱۴۰
۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷
۱۳۰۰۶
نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میكس شده استفاده می‌كنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذایی منحصربه‌فرد باشد..
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم برای 4 نفر:
  •   اسفناج تازه : 20 گرم
  •   اسفناج میکس شده : 20 گرم
  •   فلفل رنگی : 30 گرم
  •   پیاز :10 گرم
  •   روغن زیتون : به مقدار لازم
  •   قارچ : 20 گرم
  •   نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
  •   اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  •   سرکه بالزامیک : به مقدار لازم
  •   پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت:

نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میكس شده استفاده می‌كنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل  غذایی منحصربه‌فرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه می‌كنیم، پس از حرارت دیدن تركیبات غذایی‌مان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میكس‌شده را افزوده و پس از اضافه كردن نمك  و فلفل، اسپاگتی آبكش‌شده را نیز با آن تركیب كرده و قبل از خاموش كردن شعله مقدار مختصری سركه بالزامیك را افزوده و غذا را در بشقاب می‌ریزیم و با پنیر پارمزان میل می‌كنیم.

فوت آشپزی:


دلیل‌استفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا می‌بخشد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج