طرز تهیه کانولی شکلاتی به شیوه جدید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
لایکو_1
کتاب لند_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
دکتر استرکی_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۱۴۴۳۶
۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶
۱۷۸۵۶
کانولی نوعی شیرینی قدیمی ایتالیایی – آمریکایی هست که خیلی وقته بهش بی توجهی شده. خمیر و مواد داخل اون به سرعت آماده می شه.
وب‌ سایت ایران کوک: کانولی نوعی شیرینی قدیمی ایتالیایی – آمریکایی هست که خیلی وقته بهش بی توجهی شده. خمیر و مواد داخل اون به سرعت آماده می شه.

مواد لازم:

  •     خمیر پفکی
  •     پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای) 480 گرم
  •     شکر 60 گرم
  •     پودر کاکائو خالص 4 قاشق سوپخوری
  •     عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  •     شکلات ساده خرد شده 60 گرم
  •     مربای توت خرد شده 3 قاشق سوپخوری
  •     شکلات ساده خرد شده 60 گرم
  •     شربت ذرت رقیق 1 قاشق چایخوری
  •     پسته ی خرد شده 30 گرم

طرز تهیه اِکلر کانولی شکلاتی


طرز تهیه:


   1-  فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

   2-  خمیر پفکی را تهیه و آماده کنید. خمیر را با قاشق درون قیف تزئینی بریزید که نوک آن ساده و گرد ( حدود 1 سانتی متر) باشد. به آرامی نوارهایی از خمیر با فاصله 5/7 سانتی متر روی یک سینی فرِ چرب شده قرار دهید و 12 اکلر درست کنید که طول هر کدام 10 سانتی متر و عرضشان 3 سانتی متر و ارتفاعش 2 سانتی متر باشد.

   3-  آنها را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند. اکلرها را از روی سینی فر به روی صفحه فلزی انتقال دهید تا خنک شود.

  4-  برای مواد داخل اکلر، پنیر ریکوتا، شکر، کاکائو و وانیل را در یک کاسه هم بزنید تا یکدست و نرم شوند. شکلات و توت را با آن مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

  5-   یک ساعت قبل از سرو به شکل افقی اکلر ها را نصف کنید. خمیر های نرم داخل آن را خارج کنید. درون آن را با مواد تهیه شده از ریکوتا پر کنید. نیمه ی دوم را روی آن برگردانید.

   6-  برای تزئین روی آن شکلات، کره و شربت ذرت را روی حرارت پایین ذوب کنید و آن را همراه پسته روی اکلر ها بریزید. بگذارید خنک شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو