چه کیک موز خوشمزه‌ ای!
۳۳۲۵۹۲
۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
۱۹۵۵۳ 
کیک موز سر و ته از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. هم از درست کردن و هم از خوردن آن لذت می برید.
وب‌سایت آشپز باشی: کیک موز سر و ته از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. هم از درست کردن و هم از خوردن آن لذت می برید.

مواد لازم:

  •     کره  ۱۵۰ گرم
  •     شکر قهوه ای  ۵۵ گرم
  •     شیره درخت افرا  ۸۰ گرم
  •     موز  ۴ عدد بزرگ
  •     شکر  ۲۳۰ گرم
  •     تخم مرغ  ۴ عدد
  •     وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     آرد  ۱۵۵ گرم
  •     بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای خوری
  •     نمک  نوک انگشت

کیک موز سر و ته

طرز تهیه:

    1-ابتدا فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

   2- 50 گرم از کره بردارید و ته قالب گرد 20 سانتی متری را با آن چرب کنید. کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کاغذ روغنی را هم با کره چرب کنید.

   3-برش های موز را (از سمت مسطح) در کف قالب بچینید تا تمام سطح آن را بپوشاند.

   4-در قابلمه ای روی حرارت کم، شیره ی افرا و شکر قهوه ای را بریزید و برای 5 دقیقه تا شکر حل شود، حرارت دهید. ترکیب را روی موز ها در قالب بریزید.

   5- باقیمانده کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود.

   6-سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

   7- آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر و وانیل به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

   8- خمیر را روی لایه ی شیره ی افرا در قالب بریزید. قالب را برای 35 تا 40 دقیقه تا رویه ی کیک طلایی شود، در فر قرار دهید.

    9-کیک را از فر خارج کنید و برای اطمینان از پخته شدن آن، چاقویی کوچک را در وسط کیک فرو برده و بیرون آورید، اگر تمیز بود، کیک پخته است.

   10- اجازه دهید تا کیک در قالب برای 5 دقیقه خنک شود. سپس ظرف مورد نظر را روی قالب بگذارید و کیک را برگردانید.

    11-می توانید آن را با بستنی وانیلی و یا خامه فرم گرفته میل کنید.

نکات:

1- موز را از طول ۳ برش دهید. هر برش به پهنای حدود نیم سانتی متر باشد.

2- آرد را الک کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج