۱۰ دلیل خوشمزه برای سفر به ایران
نشریه تلگراف در گزارشی، ایران را مهد پیچیدهترین غذاهای دنیا معرفی کرده و ۱۰ دلیل خوراکی برای مخاطبانش آورده که بهواسطه آن باید به کشورمان سفر کنند.
وبسایت 118 سفر: ایران حدود ۲۵۰۰ سال پیش، اولین کشوری بود که از گلبرگهای گل محمدی، گلاب تولید کرد.
نشریه تلگراف در گزارشی، ایران را مهد پیچیدهترین غذاهای دنیا معرفی کرده و ۱۰ دلیل خوراکی برای مخاطبانش آورده که بهواسطه آن باید به کشورمان سفر کنند.
نگارنده این گزارش «یاسمین خان» صاحب کتاب «آشپزی افسانههای زعفرانی» است. او این گزارش را بعد از سفری که اخیراً به ایران داشته، نوشته است. او میگوید: «با بهتر شدن روابط ایران و جهان، فرصت خوبی برای سفر به این کشور فراهم شده است؛ کشوری که 19 جاذبه گردشگریاش به ثبت میراث جهانی یونسکو رسیده و طبیعتش سرشار از مناظر الهامبخش است و زیباترین معماریهای اسلامی جهان را دارد.»
نشریه تلگراف در گزارشی، ایران را مهد پیچیدهترین غذاهای دنیا معرفی کرده و ۱۰ دلیل خوراکی برای مخاطبانش آورده که بهواسطه آن باید به کشورمان سفر کنند.
نگارنده این گزارش «یاسمین خان» صاحب کتاب «آشپزی افسانههای زعفرانی» است. او این گزارش را بعد از سفری که اخیراً به ایران داشته، نوشته است. او میگوید: «با بهتر شدن روابط ایران و جهان، فرصت خوبی برای سفر به این کشور فراهم شده است؛ کشوری که 19 جاذبه گردشگریاش به ثبت میراث جهانی یونسکو رسیده و طبیعتش سرشار از مناظر الهامبخش است و زیباترین معماریهای اسلامی جهان را دارد.»
۱- تهران؛ مهد چلوکباب های اصیل و ناب:
2- سیری در گذشته با آش رشته اصفهان:
3- دیزی مشهد هوش از سرتان میبرد:
گوشت بره، نخود و سیبزمینی خورشتی به آرامی در کاسههای سفالی برای ساعتها میپزند تا نرم شده و برای خوردن آماده شوند. سپس مواد پخته را با هم میکوبند و به شکل خمیری درمیآورند و با نان میخورند. همچنین یک قسمت از نان را خرد میکنند و داخل کاسه سفالی میریزند تا آب حاصل از پختن گوشت را جذب کنند و بعد نانهای خیسشده را میخورند. دیزی اصالتا غذایی مشهدی است و امروزه در تمام رستورانها و کافههای این شهر برای شام و ناهار طبخ میشود.
4- توقف در کاشان و عطر گل محمدی:
5- بهشت سبزیها در تالش:
یکی از زیباترین بخشهای طبیعت ایران با جنگلهای سبز انبوه و شالیزارهای برنج در نزدیکی دریای خزر در شهرستان تالش قرار دارد. ایرانیان در بهار و تابستان برای گذراندن تعطیلات خود به آنجا میروند. غذاهای این منطقه نیز مانند طبیعتش پر از سبزیهای مختلف و تازه هستند. ترشیتره یک غذای خوشمزه و زمردی رنگ است که با چندین کیلو سبزی اسفناج، شوید، جعفری، گشنیز و پیازچه پخته میشود و با لیمو مزهدار و ترشش میکنند و در مرحله آخر تخممرغها را هم داخلش میزنند تا بپزند.
6- در یزد شیرین کام شوید:
7- کیک برنج؛ ته چین در شیراز:
8- کوفته قلقلیهای پرهیبت در تبریز:
9- غذاهای تند دریایی در بندرعباس:
10- ضیافت میرزا قاسمی در ماسوله:
پ
نظر کاربران
کبابهای آذربایجانی یعنی رقیبی دارند؟ کباب بناب و چنجه و کوبیده برگ و سلطانی
دلمه و آش و و کوکو و خورشت هوریج تبریز
خارجیها اگر میدونستند یه منو کامل آشپزی آذربایجانی داشتند
فقط شش دلیل برای سفر به ایران وجود دارد، زعفران درجه یک، گلاب مطبوع، رب انار بینظیر، پسته خندان، عسل خالص و خاویار درجه یک و بی همتا در دنیا، اینهارو که داشته باشیم هیچ دلیلی نداره که به ایران سفر کنیم، خودمون آشپزهای اصیل و سنتی رو بلدیم.
پاسخ ها
یو آر وری خارجی
من بارها به ایران سفر کرده ام و تنها دلیلش هم همین شش قلم جنس بود، عسل، خاویار، رب انار، زعفران، پسته، گلاب.
وای خدا خواستم روزه ام رو بخورم ...حالا وقتش نبود اینا رو پخش کنید!!
هر کسی از خارج به ایران می آید و غذاهای ایرانی را می خورد از این همه خوشمزه بودن تعحب می کند. من نمی دونم چطور می گویند ایرانی ها نمک حیلی مصرف می کنند اگر غذاهامون شور بود که اینهمه طرفدار نداشت .